Opozicija zatražila ostavku predsednika i premijerke

Poslanici vladajuće većine i opozicije različito o hapšenju Marka Đurića i dejstvovanju specijalnih snaga na severu KiM

Ostavite komentar


  1. Vama je jedino bitno rusite vlast kad god je neka kriza.Kakvi krelci izglasani u skupstini!?Hrabra opozicijo vi mislite da imate pametnije resenje?Sumnjam da iko od vas ima pametnije resenje od Aleksandra Vucica,a dok vi izazivate nemire u skupstini Albanci vam kroje sudbinu.Ucutite se vise i ako iko od vas ima mozga ispod kose podrzite coveka koji bar malo lici na predsednija drzave i ima bar malo ugleda u svetu.Vreme je za mudre odluke a ne za ostavke .Nase je da pokazemo svetu i prezentujemo na najbolji nacin teroristicki cin koji se desio i da svako od vas poslanika ako ima bilo kakve veze i uticaje na svetske medije posalje dokazni materijal sa video snimcima o ovim dogadjajima.Rusi vam se vlast?Daj da se ne otimamo o fotelje i vlast nego mudrim politikom resavati ovo bezakonje.Nije mi jasno otkud vam ideja da raspustite sudove i policiju na Kosovu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.