Đorđe Milićević: Opoziciji je najbolje da ostane kod kuće

Socijalista i potpredsednik Narodne skupštine za Danas

Ostavite komentar


  1. Ako vam je bio cilj da iznervirate vaše čitaoce uspeli ste. Koga briga šta ovaj čovek misli? Koga briga šta misli SPS?
    Apsolutno nebitnom liku daje medijsku pažnju. Bolje da ste pisali o bilo čemu drugom, pa čak i o magarcima i to bez da ih uvredim! Prestaću da vas čitam.

  2. Djordju Milicevicu prijateljski savet je da je bolje da ostane kod kuce jer osim sto je zaljubljen u udobnu fotelju i daje neodmerene izjave nista zapazeno kao funkcioner nije ucinio za nasu drzavu Srbiju.Treba da ima na umu da u opoziciji ,kojoj savetuje da ostane kod kuce i omalovazava takvom izjavom, ima veliki broj obrazovanih, pametnih i sposobnih koje treba da postuje i pominje ih sa postovanjem.Izabrao je pogresan nacin da poveca svoj i rejting njegove stranke koja forsira i deli funkcije sve jednim te istim ljudima ,koji je drasticno opao.

  3. Kakva gomila iskrivljenih zaključaka, spinovanih konstrukcija!!!. Pa, gospodine Milićeviću, treba li daVas jedan ložač podseča da je upravo SPS bio deo koalicije koja je dovela Srbiju, kako Vi navodite, do bankrota? Ko je doveo do bankrota jednu Galeniku? Ko je šurovao sa podzemjem i dojavljivao podzemlju akcije policije? Vaš čovek, zaposlen u diplomatiji?
    Ko je upropastio Krušik prekomernim zapošljavanjem, prodajom ispod cene? DS?
    I zato, nastavite da budete licemerni i cinični. Uostalom, kada Vas vidim na TV-u, samo okrenem na drugi kanal, od Vas ništa pametno. Samo gomila lepo upakovnaih floskula.

    1. Stvarno ne mogu da verunem da ste okacili interviju ovog svetskog sampiona u uvlacenju u bulju. Vidim da je AV i vas kupuo. Neka nam je bog u pomoci .

      1. Jel zbog ovakvih mi brisete komentare i slazem se sa covekom prestacu sa kupovinom vasih novins

  4. Zašto je mišljenje ovog klovna i njegove udbaške partije,relevantno za gradjane Srbije ?? Pa oni ( SPS) 20 godina parazitiraju sa svojih 300-400 hiljada ( „kupljenih“) glasova !! A “ kupljeni“ su još 90-tih godina prošlog veka. Da je zakona,prava i PRAVDE,odavno bi bili lustrirani a mnogi od njih i procesuirani. I još nešto !! Dali moji sugradjani uopšte znaju KO je „glavni baja“ u SPS- u u Zrenjaninu ??? To su sami „isluženi kadrovi“, vucibatine i likovi sa „sumnjivim biografijama“ !! Tuga i jad.

  5. Gledajuci vas kako vam je i u najtezim situacijsma vazno samo ono sto je partijsko, zakljucujem da je politicka netrpeljivost veoma bliska ostrascenosti kod krvne osvete. Mozda to i vuce korene odatle. Ali postoji pravda univerzuma koja sve kaznjava.

  6. Trazite jedinstvo a na svakom koraku bas ova vlast pravi razlike i podele. Udarate se o pleca da ste vi najbolji umesto da nekad kazete da niste… Niko ne ocekuje da znate sve, jer nijedan covek i ne moze da zna sve ali isto tako ovaj narod bi zeleo da nekad cuje i da ste pogresili pa bilo to da ste i pogresno shvatili neka upozorenja koja su ipak dolazila sa drugih strana.
    Zdrastvo je godinama svih VAS urusavano i dovelo do toga da se snalazimo kako znamo i umemo… Mi smo mala zemlja a sada predstavljate da smo veci od bilo koga… pa nismo i to je sustina… Ja kao obican gradjanin sam upravo shvatio ono sto je Vlast govorila za povratnike i mozete da uvijate u celofan koliko puta zelite ali svima je jasno pa neznam koga jos hocete da ubedite… i sami mozete da vidite da situacija je daleko od dobre a odlaganje da pustite zarazene da se testiraju i lece raste broj nazalost onih koji ne uspevaju da prezive i da TO krivim samo ovu Vlast i nikog drugog.

  7. SPS je veće zlo od SNS, samo se to danas ne vidi, obzirom da AV AV, javno vodi sve poslove ! Izostanak „6. oktobra“, je najveća tragedija za srpski narod, kome zbog toga nema spasa !

  8. Pa ne zivite samo vi akademice i opozicija u Srbiji. Zivimo i mi, narod, koga sve vise i vise provocirate . Uzmite se u pamet , koju jos niste pokazali jer nam je pprovokacija , vasih zlonamera i covekomrstva vec preko glave.

  9. A vama SPSovcama, ulizicama napredne stranke najbolje bi bilo da nestanete sa politicke scene. Toliko se ulizujete Vucicu da smrdite zbog ulizivanja.!

  10. Zar ova narodns stetocina jos uvek prodaje maglu..posle trideset godina pljackanja ovog naroda na krilima njihovog patriotizma pod vodjstvom udbe, ova gnjida bez imalo obraza, imа nesto da kaze…jadni narod i drzava sa ovakvima.

  11. Nešto se ne sećam da si bio ovako rečit dok si studirao u Zaječaru. Čak nisi znao ni sam u WC da odeš. Svaka čast za napredak, ko bi rekao. Pero radi u kontrolu leta, a kad je bio mali hteli da ga bace.

  12. Da li se neko jos seca Beavis-a i Butthead-a? Ovaj lik mi lici na jednog od njih, smao se ne secam na kojeg. Jedino ne verujem,da ima tako dobar ukus za muziku kao oni…

Ostavite komentar


Politika

"Kad dobiješ posao lobiste ’Rio Tinta‘, ideš tamo gde te firma šalje": Nakon Vučićeve izjave da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju 10

„Kad dobiješ posao lobiste ’Rio Tinta‘, ideš tamo gde te firma šalje“: Nakon Vučićeve izjave da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju

Jačanje lične vlasti Aleksandra Vučića na račun vladavine prava iza sebe ostavlja institucionalni pepeo, što je, takođe, zagađenje sredine u kojoj živimo, jedan je od komentara sagovornika Danasa na njegovu najavu da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju, kako bi direktno razgovarao sa narodom o rudarenju litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.