Opština Stari grad optužila Vesića da preko lažne NVO napada Bastaća

Ostavite komentar


    1. pre bi rekao da je Vucic poput Causeskua uveo diktaturu svojim ljudima sve do najmanjeg zaseoka u Srbiji dok ne pusta u edije nijedan glas i misljenje drugacije njegovom. Zalsono na sta smo spali posle toliko muke i zrtava da nam ovakva osoba vedri i oblaci zadnjih 30 godina i pored svih njegovih ratnih huskanja po hrvatskoj na primer koje su bile pracene tamo hrvatskom invazijom i proterivanjem srba sa tih prostora za vjeki vjekova. dakle takav diletant za politiku upravlja srbijom nekoliko decenija. ocekujmo da ce srbija nestati u narednih 10 godina.

  1. Kad ste došli na vlast 2000.šišali ste ćerku Milovana Bojića i smejali ste se tome…posle je mnogima od vas,taj isti Milovan Bojić spašavao živote,živote vaše dece,roditelja,braće…kao vrhunski hirurg…šta ćete sad,čiju decu da šišate,ali razmislite,ko zna šta nosi noć,a šta dan…i ko će vam nekad pomoći.Naravno,treba svi da osude na uznemiravanje dece Bastaća,ali i dece Vučića,ili mislite da to nije isto?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.