Opštinu Bač preplavili predizborni paketi SNS: Lokalni naprednjački funkcioneri pretili aktivistima koji su ih uhvatili na delu (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. E tako nam je već 12 godina. Za pakete ima a deci za knjige nema. O ostalom da ne pričam. Gospodin Novaković i njegova supruga Zorica, inače glavni akteri u predizbornoj kampanji, danas ta SNS, juče za LSV, prekjuče za DS i tako… Najiskusniji preletači u opštni, ne bi li se domogli funkcije kako za njih, tako i za nesposobnog sina, inače lekara, najveću sirovinu u Baču.

  2. Lopov u prodavnici ukrade robe vrednosti do pet hiljada dinara i tu nema krivične prijave a paket vredi naj više dve hiljade dinara prema tome narod spašen a prijave nema.

  3. Kako vas nije sramota bre, dokle cete slusati naredjenje SNS -a. Mucnite glavom, zar se toliko plase da moraju pakete deliti po gradovima i selima. Jos malo, samo gde ce posle?

  4. Petre, koji crni narod spašen!? Spašen je onaj direktor što je delio.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.