Optužbe da SAD želi nestabilan Balkan su ruska propaganda

* Razgovaramo i sa Beogradom i sa Prištinom da Kosovo uđe u OEBS * Nastavićemo da podržavamo dijalog Beograda i Prištine da bi se učvrstila regionalna stabilnost * Rusija je samo regionalna, ne i velika sila
Danijel Baer, ambasador Sjedinjenih Američkih Država u sedištu OEBS-a u Beču, govori za Danas

    Ostavite komentar


    Politika

    Odloženo suđenje za slučaj Banjska, traži se mišljenje Vrhovnog suda Kosova 10

    Odloženo suđenje za slučaj Banjska, traži se mišljenje Vrhovnog suda Kosova

    Prvo ročište protiv trojice optuženih za teroristički napad u Banjskoj na severu Kosova, pre godinu dana, danas je, u Osnovnom sudu u Prištini, odloženo za 9. oktobar. Do odlaganja je došlo nakon što su advokati optuženih Dušana Maksimovića, Vladimira Tolića i Blagoja Spasojevića zatražili više vremena za čitanje spisa predmeta i dokaza Tužilaštva.

    Naslovna strana

    Naslovna strana za 25. septembar 2024.
    Galerija

    Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

    Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

    Srđan Gojković Gile, muzičar

    Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.