Orban: Nemoguće je uvesti sankcije Srbiji

Ostavite komentar


  1. Naravno yna covek sta Srbija znaci regionu , a isto tako pitamo se zbog cega sankcije, valjda sankcije treba uvesti onima koji maltretiraju preostali Srpski narod na KOsovu i Metohiji

  2. Njemu treba uvesti sankcije! On gradi stadion u Felcsutu od EU(mojih poreskih) para za 3.500 gledalaca, a selo ima 1.600 stanovnika! To je bacanje para iz EU fondova!

  3. „Na muci se poznaju junaci“ !
    Kakav bi Orban bio „prijatelj“ Vucica i Srbije, kada u ovim teskim trenutcima za Vucica i Srbiju nebi stao „uz Vucica i Srbiju“ ?

  4. Orbane vas treba izbaciti iz EU, a Srbija ce dobiti sankcije pa nemoze i Ovce i Novce!

  5. Ovaj je postao kao Hitler,modernijeg vremena.Pa sta ovoj budali padne na pamet,to budala ne moze ni da zamisli.Bas me interesuje sta je i kako pricao 1956 god,kad su mu preko noci usli rusi a madjari morali da beze po belome svetu.Zaboravi je fasista.
    Ako EU razmisli bolje onda bi trebao Madjarsku da izbaci iz EU,a Srbiji da uvede sankcije,jer to je najrelevantnije,jer ono sto gledam kad putujem kroz Madjarsku je za kameno doba a ne za danasnju Evropu.

  6. Orban,Fico,Erdogan,Vucic,Dodik,Putin itd,itd primeri evrope u demokratiju.naravno salim se

  7. @ Baš kako je rekao.
    Ja dodajem, Srbija u Nato rešen kosovski problem.

    Nije NATO Alajbegova slama. Da bi se uslo u NATO treba prihvatiti civilizacijske i eticke norme i vrednosti zemalja parlamentarne demokratije. Da bi Srbija usla u NATO-pakt ili u EU mora jos dugo i temeljno raditi na sebi i to je posao barem jos za nekolko generacija. Lepo je biti „Nebeski narod“ ali nazalost to nije i dovoljno.

Ostavite komentar


Politika

Kerns zaprepašćena stavom EU, Ambasada Srbije: Jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno 10

Kerns zaprepašćena stavom EU, Ambasada Srbije: Jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno

Nakon što je britanska poslanica Ališa Kerns izrazila "zaprepašćenje" zbog upozorenja EU Prištini da bi zbog otvaranja mosta na Ibru mogle da uslede nove sankcije za Kosovo, uz smatrajući to nepravednim, reagovala je Ambasada Srbije u Londonu poručujući da je jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno, zbog čega se o tom pitanju mora razgovarati u okviru dijaloga.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.