Orbanova preporuka loša za našu zemlju

Sagovornici Danasa o oglasu koji mađarski premijer objavljuje po evropskim medijima, gde se, osim diskriminacije ljudi po raznim osnovama, zastupa ulazak Srbije u Uniju

Ostavite komentar


  1. Kako god bilo i sta ko mislio licno mi je drago i smatram uspehom sto severni sused toliko jako hoce Srbiju u EU.

  2. Orban je upravu, sve sto je rekao vecina misli ali nesme da kaze ! Jedino sto Orban to govori zbog svojih interesa, a ne iz ljubavi prema nama. Kada bi Srbija postala clanica EU „cuvala bi ledja“ Madjarskoj u slucaju navale „emigranata“ ! Svi „humanisti“ treba da se zapitaju, kada gledaju kolone samo mladjih muskaraca…o cemu se radi i sta nas ceka za par godina !? Da su stvarno izbeglice koje beze od rata, to bi uglavnom bile žene, deca i stari ljudi…i onda bi to bila humanitarna katastrofa, a njih je najmanje !!!

  3. Neko rece o zeljama Orbana, nisu bile poznate. Nebih rekla, deo vojvodine je odavno rezerviso. Nesto nisam sigurna sta biva ukoliko Srbija i Madjarska idu zajedno, dali to podrazumeva nas ulazak u Nato. Sta ce biti dalje, bas je lukav, kao zamera se EU.

  4. Dubravka je istoričarka, a iščuđava se da je EU imperija. Najbolje je da se predloži da trans populacija u ustav unese kao superior. Oni žive svoj život, mi svoj, ako je njima to ok biće i nama. Zar treba da im se klanjamo ili da imaju prioritet u zapošljavanju. Šta je Orban pogrešio, došao je kod Vučića, a ne kod Đilasa i Marinike. Ili je loše što imamo dobre odnose sa Mađarima u ssdašnjosti. Možda je Dubravka na strani onih koji bi otvorili krizu za pripajanje dela Vojvodine Mađarskoj ili stvaranje sukoba radi nastajanja. nove bastard teritorije poput Kosova. Možda da Orban isprovocira ta pitanja o ugroženosti Mađara?

  5. Dali svka država može da proizvede dovoljno HRANE ZA SEBE ,a da nekolonizuje ekonomski pa i vojno neku drugu zemlju koja to može,recimo za 100.000.000 stanovnika.Biti povlašten ka trzištu koje broji 1.500.000.000 usta je EKONOMSKI BINGO. Ko ovo razumeo nije je rođen blentav,a ko se pravi blesav mogao bi takav i da ostane.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.