Oreg (PSG): Izlazak na izbore ne znači odustajanje od borbe za izborne uslove 1Foto: PSG

Potpredsednica Pokreta slobodnih građana (PSG) Ana Oreg pozvala je sve stranke da promene odluku i izađu na izbore u svim gradovima jer smatra da je pobeda moguća, jer je opozicija uprkos krađi, u Beogradu 17. decembra ostvarila pobedu u više opština.Ona je na TV N1 rekla da je dobro što će sve stranke zajedno izaći na izbore u Novom Sadu, naročito zbog toga što taj grad od 2016. nije imao lokalne izbore, ali i istakla da izlazak na izbore ni u kom slučaju ne znači da se odustaje od borbe za izborne uslove.

„Srpska napredna stranka je prekrajala grad onako kako je htela, prodavali su grad investitorima, i mi smo za sve te odluke saznali naknadno jer opozicija nije prisutna u institucijama. Napravili su od našeg grada sigurno mesto za život kriminalaca i njihov kapital. Zato građanima moramo ponuditi rešenja i priliku za promenu“, rekla je Oreg.

Govoreći o načinu izlaska na izbore, potpredsednica PSG istakla je da duboko veruje da građani Novog Sada od opozicije očekuju jednu kolonu, jer je cilj postizanje najboljeg mogućeg rezultata te da će svako ko bude izašao na izbore biti potencijal za saradnju, a ne konkurencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari