Organizator protesta Đuriću: Ti ćes biti odgovoran ako nam se desi bilo šta loše

Ostavite komentar


  1. Đurić se ne tangira kada je bilo kakva odgovornost u pitanju (slično se ponašao i govorio i pre ubistva O.Ivanovića), on samo radi šta mu gazda (AV) naredi.

  2. Šta reče šareni voz? Jednoumlje mu najviše odgovara.Ha,haa,ha strah polako ali sigurno nestaje i seli se u redove korumpiranih vlastodržaca. Svemu dođe kraj.

  3. Bravo BAS BRAVO – tek sada skapirah ko ce da urusi ACU DEVETKU … pa upravo njegovi … KANCELARIJA ZA SVE I SVASTA //////

  4. „Na tom protestu, kako ocenjuje Srpska lista, „sasvim sigurno neće se okupiti više od desetak ljudi, osim ako ih njegovi sponzori ne dovedu iz drugih krajeva Srbije““. Znaju sta i sami rade pa se plase da neko ne iskopira njihov patentiran izum

  5. Otkud pravo Đuriću da sebe i slične smatra većim srbima od Jeremića, Đilasa, Jakšića….? Takvi, samozvani veliki srbi su naneli mnogo zla srpskom narodu u prošlosti, pa i u poslednjem ratu. Takvi samozvani srbi znaju biti jako loši ljudi, a u suštini trebamo se deliti na dobre i loše ljude. Draži mi je dobar crnni, beli, žuti čovek bilo koje vere od srbina koji je loš čovek. A da mislimo različito, pa to je normalno. Ne mora svako da podržava ovu vlast, a nije podrška vlasti merilo patriotizma, u slučaju ovakve vlasti naprtotiv!

  6. Nadao sam se da ce Djuric znati da pocrveni,svestan da nije prava osoba za funkciju koju obavlja i da ce podneti ostavku ali sam se razocarao kad sam shvatio da je i on jedan od onih iz SNS-a ,lutka na koncu ,zaljubljen u funkciju i udobnu fotelju.Zbog ljudi na funkcijama kao sto je on Srbija nam je tu gde je na samom dnu u mnogim oblastima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.