Organizatori protesta: Pokušaj blokade memorijalne šetnje u čast Ivanovića

Ostavite komentar


  1. Sam rekla prijateljima, da nas nece pustiti do hrama. Stari sam mitingas i znam kako disu. Hteli su da naprave frku, da bi mogli da kazu, kako su se skupili, Djilasovi huligani, kojima nista nije sveto. Nije im uspelo. Mogu samo da sami sebe grizu. Dobili su „samarcinu“ od finog sveta.

    1. Kakav fini svet? Spremali ste se da upadnete u Hram Svetog Save, zauzmete ga i onemogucite posetu Putina hramu i odrzavanju navodnog kontramitinga. Pa ne okrece se svet oko Vas miting nije odgovor na vase subotarske setnje vec u cast Putina cijom se zaslugom zavrsava Hram Svetog Save i pocast ruskim umetnicima i ktitorima koju su ukrasili hram.

  2. U Hramu ostavili opremu?? Alooo, nije to magacin. Pa stvarno im ništa nije sveto!

  3. Zalosno je sto se vecina ovih ljudi za godinu dana verovatno nije ni jednom istinski i iz srca pomolila za pokoj duse ovog jadnog coveka!
    Setnju su pretvorili u napada na Vucica, a naravno opozicija je to iskoristila.

  4. I onaj natpis „NAS JE IPAK VISE“ sa kim se takmicite ako ste u memorijalnoj setnji.
    Ovo je jos jedan dokaz da je i ovo jedna vrsta napada na Vucica, sto je zalosno, koristite mrtvog covek za tako nesto

  5. Vas je „malo morgen“ vise, ali ste dobro placeni. NATO demonstranti su pokusali da naprave sranje pred posetu Putina, ali – „malo morgen“ . Ima vas samo toliko koliko vas NATO zlocinci placaju i truju mrznjom . Zato nemate sanse da pobedite, ali da pravite sranja – to je osnovni deo vaseg „demokratskog“ programa .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.