Orlić: DS rasprodala sve čega se dohvatila

Ostavite komentar


  1. Просек, натпросек и исподпросек

    ПРОСЕЧНОМ брзином идемо ка ЕУ, брзо ће 2025. а треба да се испуне само најобичније ствари као што је нормална власт, поштовање закона, институција и грађанина. Е, неће онда баш брзо!
    А НАТПРОСЕЧНИ смо у напретку ове године, шесте им године владања. Проценат раста нам је, да извините, највећи. И, поред тога нисмо најразвијенији у региону? Значи, претходних пет нам беху катастрофалне!
    Такође, НАТПРОСЕЧНО морамо радити, одрицати се свега и свачега, изгарати, баш како само ОН то чини, онако свезнајући и искусан а без дана правог радног стажа у конкретној струци!
    Бајатовићима плате од милион динара, већини осталих до тридесетак хиљада, значи ПРОСЕК нам је четири стотине педесет евра. И, још ће се тај ПРОСЕК увећати! Како? Тако што ће Бајатовићи примати милион и по!
    Другачије не иде, морамо радити, сарађивати и дружити се само са НАТПРОСЕЧНИМА какви су ЊЕГОВИ подређени изабраници. А, како би, иначе, ОН, несрећник, био главни!
    Сваки ПРОСЕЧНИ грађанин верује да доказани ратни пироман и антидемократа може да мири народе и развија демократију. ИСПОДПРОСЕЧНО је лако погодити о коме се ради!
    И, да ли је због свега овај народ НАТПРОСЕЧНО трпељив или глуп? Ово прво није доказано!
    На крају, што Ташко Начић у једној представи рече, напредак је евидентан (читај НАТПРОСЕЧАН), још само да оџачари обуку бела одела а болничари црна!
    Или су већ обукли?

  2. Толико дтобите о лоповима из ДС-а, а ДО САДА нисте ни једног процесуирали?! То може да значи да сте исти, ја лично мислим, далеко гори, или они нису лопови, што сумњам. Ако су лопови покрените већ једном неки процес против било кога, да видимо шта ће бити.Ја предлажем прво против Пајтића. Зашто њега? Зато што је у Новом Саду на сваки метар било исписано да је он лопов, а видимо да је Пајтић и даље слободан грађанин ове, назови, државе. Ваш вођа је махао затворским оделом за Динкића, а где је Динкић, саветник вашем вођи! Оканите се више лажи, сви копирате вашег непревазиђеног вођу у лажима, мада вам не вреди он је ненадмашан!

  3. Ono sto oni ( DS ) nisu stigli da raskrcme to upravo vi napredni-radikali ostvarujete u punom jeku. Na primer slucaj „ZELTURIST“DOO Beograd ( Zeleznicko ugostiteljstvo i turizam ), vasi „kadrovi su poslednji direktori pomenutog preduzeca bili Kolaric i Lugonjic. Oni su ostavili firmu da propadne da bi radnicima ostala drzava Srbija kao osnivac preduzeca duzna 17 neisplacenih plata i doprinose. Sto „zuti“ zapocese a ne stigose vi „napredni“ cete sigurno „dovrsiti“ u pljacki neopljackanog 100%.

  4. Kakav arogantan tip. Jedan obican lelemud i prdozvon koji se bez stranke ne bi „vinuo“ ni do mesta šefa kioska. I on zasluzuje da ga neko uopste prenosi citira, cccc.

  5. DS nas je doveo do prosjačkog štapa. Lagali su nas, pokrali i doveli do bankrota. Sada se „vade“ njihove „fleke“. Što je najgore, vide da se polako napreduje, da nas uvažavaju i da stranci žele da investiraju, pa bi sad opet da napune svoje džepove.

  6. DS je dovela zemlju do ivice bankrostva, i sada licemerno zele da to ponovo urade ali to se vise nece desiti

    1. Narodu je dosta vise vladavine DS , toliko su bili dobri da emo ih pamtiti po zlu i nedelu .

  7. Da ste vi izašli iz rata, sankcija i bombardovanja Srbije bez dinara u kasi, bez para u bankama, sa penzijama koje su sa isplatom kasnile 5 meseci i vi biste, da ste bili na vlasti, gledali da nešto prodate i da država i narod preživi. Ali napad je najbolja odbrana. Osim toga i sadašnja vlast prodaje firme u bescenje ili ih gasi. Nažalost narod brzo sve zaboravlja i veruje u sve što mu se servira, a budžet se troši na gluposti.

  8. Orliću & CO, manite se otrcanih mantri o lopovima, lopovčinama, kriminalcima, huljama i slično jer ste pokazali da ste gori od tih koje svakodnevno prozivate i paušalno optužujete jer se ti isti, evo već šesta godina od kada ste na vlasti, slavodobitno šetaju pored vas a da im ni dlaka sa glave nije zafalila. Šta to, naime, znači? Pa, ništa drugo nego da ste nesposobni, da nemate pojma šta je država, da se ne razumete u svoj posao, da ste izigrali svoje glasače, da ste kršili i još uvek kršite zakone i Ustav države, da nikome ne podnosite račune i još mnoooogo koječega. Jedino što je pametno je da konačno, i već jednom, umuknete i prestanete da ubijate u pojam i ispirate mozak ovom napaćenom, poniženom i anesteziranom narodu. Sažalite se bar malo ako imate iole svesti.

  9. Najlakse je rasprodati. Oni kritikuju kvalitetan rad nase vlasti o cemu svedoce i njihova dela. A gde su dela DS, mislim na ona koja su unapredila drzavu. Nema ih.

    1. „Joka“, da Bog da da Vi, Vaša deca i potonja pokoljenja ubiraju plodove, kako rekoste – kvaltetnog rada naše (sadašnje) vlasti. Stara poslovica kaže: ničija nije gorela do zore, a Vi razmislite šta ćete i kako ćete nakon toga. Tačno je, naime, i nepobitno, da su predhodne vlasti, nesvesno ili svesno, brljale i to ohohoho, ali su ih sadašnje dobrano nadmašile, ne zaustavljaju se i idu sve dalje. Otrežnjenje nakon anestezije će biti bolno. Mnogo bolno. Za pojedince, a ima ih dosta, možda je bolje da se iz te anestezije i ne probude i da ne vide svu pustoš koja je nastala.

  10. prethodni su možda i pljačkali a vi otimate. Prvo donesu zakon pa onda otmu po zakonu… isti ste ništa bolji od prethodnih. Čak šta više, vi ste njihova produžena ruka.

  11. Može li ovaj,,potetno,,harizmatično i,mentaluitetno,,unapređeni dobošar ,,mesije mu, da pređa sve,,znane,ptrošače,iz,,,samo,24 tema kaoj se ,spotano,zaobilaze k,o oko gubernatoriovog rodnog grada.Bar za Početak,i da konačno NAUČI razliku između Dss,iDs. .Dokumenta i dokumentarci ,,spontan,NEGORE..,,Radeta Vam ej,,spontani,,podsetnik,,,,na ,,zajedničćke,,uspehe,,pre svih,godinica, ,tako olako,,i besprizorno,napreDno,,upamćene,,2000.,te..,,Srećom,P,a reinkarnirano Zlo nije MANJE NEGO,,,SOFICIRANIJE,SUDEĆI,PO,,GLASAČOM,,MANIRU,,ZVONCEM ZA,,PRIMER, SPASITELJSTVA ,NACIJE,,Neki tamo mrsomudi,,neuče I NEDOŠKOLOVAVAJU, SE NAKNADNO IZ INFORMEROVE,,ENCIKLOPEDIJE,,.

  12. Kuku Srbijo kad ovakvi vode poitiku u normalnoj drzavi nebi mogao da radi ni kao smecar.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.