Orlić: Od opozicije ne treba očekivati dobru volju u parlamentu

Ostavite komentar


  1. Ha ha ha dobra volja,tolerantnost i dijalog treba da promovise predsednik skupstine,a ne opozicija,ali ovi pojmovi su sa Orlicem potpuno nespojivi.Njega krase bahatost,sarkazam,netolerantnost,malicioznost i ostale divne osobine pripadnika njegove stranke i njegovog velikog sefa,kojeg uporno kopira.

  2. g. Orlic je jedino u pravu da od g. Vucica zavisi opstanak SNS da nema g. Vucica ne bi bilo vise SNS-a. Inace izjava g. Orlica vec sada ukazuje da ce SNS nastaviti sa vredjanjima na svim nivoima a najmanje demokratskim radom ovoga tela, koje je najvise Zakonodavno telo u Republici Srbiji ili bolje reci da ce raditi po instrukcijama sa druge strane parka. Ziveli

  3. Nadajmo se da ce vas narod najuriti do zime da vas vise nikad ne vidimo. Poljoprivrednici su zapoceli. Srecno

  4. Može tako da priča kada zna da je opozicija kupljena sem časnih pojedinaca i gde su oni sa 640 miliona evra koje su prozivao bar pedeset puta na dan,zašto si umukao ?

  5. Vladajuća stranka za mene sekta udelila je ministrima opozicije mesta u parlamentu i to po naređenje Evropske Unije a sada te iste osobe kleveće i želi da ih narod Srbije mrzi.

  6. Vrlo ih dobro poznaje banda bivša žuta misli samo na svoj džep, koga briga za narod

Ostavite komentar


Politika

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika 10

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika

"Poslanici Skupštine Srbije nisu bili obavešteni da će Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske prisustvovati sednici parlamenta na kojoj bi trebalo da se usvoji Deklaracija koja je usvojena na svesrpskom saboru. O njegovom prisustvu saznali smo iz medija. To je grubo kršenje poslovnika Narodne skupštine, ukoliko mu bude data reč", kaže za Danas Danijela Nestorović, poslanica Ekološkog ustanka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.