Orlić: OEBS ne glasa umesto građana 1Foto: Printscreen

Svakome u Srbiji je jasno da ne može nijedna misija, čija god bila, da glasa umesto građana Srbije I da učini da neko ko se nalazi ispod ivice cenzusa pobeđuje.

Svi izbori na kojim su ti veliki politički geniji iz DOS-a uspešno pobeđivali do sada su bili više nego fer i takvi moraju da budu svi naredni izbori, nije važno na kom nivou u kojoj godini I ko ih organizuje”, rekao je danas novinarima u parlamentu zamenik šefa poslaničke grupe SNS Vladimir Orlić povodom zahteva dela opozicije da OEBS nadgleda beogradske izbore.

On je naveo da je Srbija odavno uspostavila dobre standarde i nikada nije imala nikakav problem sa idejom da ko god želi posmatra bilo koji apsket procesa izbora u Srbiji. “ Svim posmatračima bilo je omogućeno da vide svako biračko mesto, dokument I da razgovaraju sa kim god žele . U tom smislu Srbija je boilje organizovanija i otvorenija od mnogih evropskih zemalja, jer nema šta da krije”nmaveo je Orlić i dodao da vlast zna svaki segment izbornog procesa i sa tim nema problem, već sa “usijanim glavama” koje očigledno ne shvataju kakvu štetu prave državi šireći takve optužbe na njen račun.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari