Orlić: Opozicija pokušava nasilno da postane nekakva vlast

Ostavite komentar


  1. Sve mi je jasno ali da Bosko i Djilas misle da neko voli to sto oni rade e to mi nije jasno..Narodu je dosta divljaka i nemira,konasno smo uredjena i stabilna zemlja.

    1. Pa da se onda opozicija uclani kod Seselja u stranku kada je ovaj vas ‘Stabilni’ iz nje pobegao?

  2. Ova jadna opozicija je odavno izgubila kompas. Pošto više nemaju „sredstava“ za fer borbu, sad su se okrenuli sili! Oštra osuda!

    1. Tijanice govori za sebe …dok se vozis sns – sekta “ letecim “ automobilom VW marke sa ovim kao “ soferom “ koji lupeta uvek isto bas kao i ti uz sendvic garniran mesnatim preradjevinama koje tvoja “ braca “ Rusi bojkotuju vec 6 meseci zbog ne hogijene

    2. Koji to svi? Samo oni bez casti, bez mozga, bez dostojanstva, bez savesti, mogao bih tako do sutra, ali ja ne zivim od sendvica, vec od postenog rada.

  3. Opzicija je uvidela da niti ima plan niti program niti ima bilo kakava konkretna dela sa kojim bi se mogla pohvaliti i ponuditi nešto ovom narodu i onda je odlučila da vlast traži na ulici i preko nasilnog elementa…svima je to odavno jasno da su izgubili sve adute i da su poraženi najviše od Aleksandra Vučića lično!

  4. Mišljenja sam da na ovoj fotografiji treba da stoji upozorenje : Zabranjeno za decu ispod 14 godina,,Mislite malo na decu ako smo već mi osudjeni na ovakve face.

  5. ja bih zamolio ove novine da ne prenose izjave geda gluperda jer sve te gede gluperde citaju jedan isti tekst koji im je napisao vodja geda gluperdina. Razlog da ne objavljuju je i taj da razne gede gluperdice pisu komentare u kojima pokazuju svoju bezgranicnu glupost .

  6. Nasilno ste vi dosli na vlast, lazima, obmanama i podmetacinama. Spremite se da odgovarate za svo zlo koje ste pocinili.

  7. Gradjani zele Pristojnu Srbiju i podrsku ce pruziti onima koji rade u njihovom interesu a to je SNS

  8. Narod nece dozvoliti da opozicija dodje na vlast,bez postene borbe! Neka izadju na izbore,pa da vidimo koga ce narod da podrzi!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.