Orlić u parlamentu veteranima policije i vojske poručio da zaslužuju poštovanje

Ostavite komentar


  1. Ti se nama nemoj zahvaljivao, već gledaj da u Skupštini ne praviš cirkus. To ti je posao, a nas neka. Ni ti i ovi predhodni niste ništa učinili za nas. Daleko vam lepa kuća.

  2. Svaka mu čast mislim Orlići, pa sada u znak zahvalnosti veteranima neka potpišu šolc makronov plan kako bi uverili veterane da su njihovi drugovi za đžaba stradali.

Ostavite komentar


Politika

"Odbija sve, pa prihvati i kaže da nije statusno pitanje": Sagovornici Danasa o Vučićevoj izjavi da je srećan što Srbi na KiM koriste kosovske lične karte 8

„Odbija sve, pa prihvati i kaže da nije statusno pitanje“: Sagovornici Danasa o Vučićevoj izjavi da je srećan što Srbi na KiM koriste kosovske lične karte

Odgovarajući na pitanja crnogorskih novinara, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je srećan što ljudi na Kosovu koriste kosovske lične karte i tablice, ali dodao da to nije pitanje državno-pravnog statusa Kosova. Iako kosovske isprave omogućavaju Srbima  svakodnevno funkcionisanje, naši sagovornici tvrde da ova izjava oslikava politiku srpskih vlasti da najpre odbije sve, pa prihvati i tvrdi da to nije statusno pitanje.

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.