Osim da je „šahovska minijatura stranih službi“, šta iz pokušaja puča u Rusiji može da nauči Vučić?

Ostavite komentar


  1. Putunov gambit…..kakve crne strane sluzbe, ovo se zove pregrupisavanje, sad ce iz Belorusije stalno da vise Vagnerovci!!! Ajde malo logike pre nedelju dana Putin je u Belorusiju postavio takticke nuklearne rakete, a sad salje pobunjenike tamo….xaxaxax!

  2. @L. Valtner
    Pa da logično. On ispao slabić, poverenje u vojsku koja pušta pobunjenike srozano a sve da bi unutar svoje teritorije premestio svoje pse rata sa jednog na drugo mesto i to ne tajno nego sa sve geolokacijom malte ne, usput ubijajući svoje pilote i obarajući letelice. Lija taj Putin. Da ne zaboravimo čuvene milijarde za koje je Prigožin zavrnuo CIA kako kažu ispijači piva ispred dragstora. Sve ruski velemajstori bogte.
    I kada Putin bude visio sa zidova Kremlja ili haških rešetaka nebitno, biće dovoljno Srba koji će se kleti da je to samo lukava varka jer „Rus je to bajo moj“

  3. Kako obozavaoci like i dela Putina prave spinove i manipulacije kako je ovo neki planiran potez i dobrobit za Putina. Cinjenice kazu da je pobegao iz Moskve i pregovarao sa pobunjenikom placenickim i pustio ga. Nemoc drzave i sramota za Rusiju, osramotila se 2 vojna svetska sila mnogo. Pritom, da je ovaj sto je jos gori od Putina krenuo u neku akciju, bilo bi zanimljivo ko bi mu se prikljucio od tih Putinovih generala i sta sve znam ko jos, uglavnom, izbegnuta je katastrofa svetskih razmera i da se neki lik dokopa nuklearnog arsenala i vojne moci koju ima Rusija. Sve ostalo su bajke. Putin mora da ode ako Rusija misli da opstane.

  4. Paravojna banda obori desetak letelica ubije 13 pilota i ušeta na 178 km od moskve bez ikakvog otpora ruskih sluzbi (vojska policija jadirovci sojgovci trte mrte ) e to se zove prdnuti u bardak i toliko o moći Putina

  5. Hajde malo pameti veliki analitičari: a evio kako! Da li neko normalan moze da poveruje u to sto pričate a da pri tom znamo da vi niste u poziciji da imate izvorno tacne informacije?
    Znate kad ce u ovoj zemlji biti Vudvirda i Bernśtajna? Kad prestanete da se bavite i pisete o vlasti na naćin na koji to radite! Istražuvaćko novinarstvo je daleko hiljadama svetlosnih godina jer se cela vasa prica svodi samo na blaćenje bez dokaza. A to nikog ne zanima. Lepo je to objasnio Panović u jednoj emisiji…ali vi ne gledate i ne slušate prave ljude…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.