Osmani: Isticanje zastave takozvane „etničke Albanije“ na skupu u Tetovu nije bilo organizovano, poseta Kurtija pogrešno shvaćena

Ostavite komentar


  1. Ma kako da ne, znamo da ta ideja kod albanaca datira odavno i nikada nije prestajala da postoji!

  2. Osmani misli da nam treba advokat da tumaci sta je Kurti radio u Tetovu. Videlo se sve

  3. Severna Makedonija ima svoju himnu i svoju zastavu koje bi trebalo da budu u toj drzavi jedino razumno i prihvatljivo na skupovima,sve ostalo je neprihvatljivo i treba sankcionisati!

  4. Nije nego, kao slucajno se zadesila tamo zastava etnicke Albanije. Kako se slucajno nije zadesila zastava na primer Francuske, nego bas Albanije?

  5. Moze Osmani da kaze sta hoce, nema obravdanje za pomenutu zastavu. To je cista provokacija i nista vise, prosto je.

  6. Zastava velike Albanije je cista provokacija, ne moze biti drugacije. Ko god kaze da je drugacije on laze jer je ova zastava na pogresnom mestu u pogresno vreme.

  7. Srbija ne pada tako lako na provokacije, oguglali smo mi da se kaze Albanske zastave gde god je Srbija prisutna na nekom skupu.

  8. Ko jos veruje u price za malu decu, ovo je cista i jasna provokacija. Nego Srbija i Srbi ne podaju tako lako na provokacije Albanaca.

  9. Nije baš naivno to što su Albanci u Tetovu istakli albansku zastavu kako tvrdi Vjosa Osmani.

  10. Svima polako preti opasnost od Albanaca, na silu bi da se prošire. Skup u Tetovu je rekao sve, uzalud to poriče Vjosa Osmani.

  11. Isticanje zastave etničke Albanije u Tetovu je znak da bi Albanci da prave Veliku Albaniju. Nije ni čudo, oni bi sve da otmu a Osmani se pravi naivna.

  12. Albanci polako idu dalje, udaraju na Makedoniju, iako se Vjosa Osmani pravi naivna.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.