Vjosa Osmani u Granadi: Nema razloga da se sastajem sa Vučićem dok mu ne budu uvedene sankcije

Ostavite komentar


  1. Е мој Вучићу шта си доживео да те свака багра зајебава. Није ми за тебе него за нас Србе.

  2. Šta smo doživeli da nam gospoza Osmani uvodi sankcije…. Uspešna medjunarodna Dacke politika Julitika….Vulina za ministra spoljnih dela….

  3. Pa vama su trebali uvesti istog momenta kada ste upali na teritoriju Makedonije u ubili 2015 osam policajaca!To se naziva terorizam a vi ste vase velicali u junake cak jednom bistu napravili na sevanje kakve junake ima Kosovo!Ne pravda ubistvo novije pa ni ubistvo Kosovskog policajca!Ali ste ranili srpsku decu sram da vas bude!A nigde ni pomena na sankcije Kosovu i Kurtiju i tebi glasnogovornice sramai blama!

  4. Hahaha,cuj sankcije,nek uvedu okrenucemo se saradnji sa istokom,nije ceo svet zapad.

  5. Bez komentara- to sto se desilo nikako nije dobro ni za kog. Ali garnitura kosovskih politicara da drzi nekom predavanje o miru i bezbednosti je zalosno.

  6. Ocigledno ..jasno kao dan..PARA VRTI GDE BURGIJA NECE..potkupise ti nazovi-gazde ceo svet..ali…i to nije do veka

  7. A Katalonija , Baskija…. nezavisne republike?
    Što Španci sebi ne uvedu sankcije?

  8. Ovo je poslednja opomena Vučiću da gleda svoja posla i još važnije – da pohapsi i osudi pohlepne kriminalce sa kojima voli da sarađuje. Prvi, nikad prežaljeni Sale Mutavi, a posle razni.

  9. Ko je Osmani da ona nešto uslovljava, a teroriše ljude koji su nas svom ognjištu odvajkada, a ona zamišlja da je neko i nešto…

  10. E j.bi ga,da nam nije Danas/novine za brisanje b.lje/ne bismo znali ni kako se zove „predsednik kosova“.

  11. Na istoku stare priče na zapadu ništa novo,istorija se ponavlja zato što ljudi nisu dobri učenici ,moćni vladaju mali padaju i tako u krug ali ne da se se Srbija samo vi navalite .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.