Održana osnivačka skupština stranke „Pokret MI – Glas iz naroda“, uz osnivače i dve narodne poslanice

Ostavite komentar


  1. Šta se nalazi u glavama ljudi koji glasaju za ove budale koje tvrde da je zemlja ravna i još koješta…nikako da skapiram…da moram, čak bih pre glasao i za radikale i sns. Oni jesu zlo, ali barem priča ima nekog smisla…

  2. Pozdravljam, ali bolje da promene ime, tako da više ni u asocijaciji nemaju veze sa dr Nestorovićem. U skladu sa proklamovanim programom i izsvesnim uspehom na ponovljenim izborima, predlažem da se nazovu PUČ – skraćeno od Prdosmo U Čabar.

  3. Bez Nestorovica vi ste gospodo za jednokratnu SNS upoptrebu. Niko nije ovoj opciji dao glas zbog vas,vec zbog postenog i korektnog stava Branislava Nestorovica,ali dobro vreme ce ubrzo da pokaze ko je ko.

  4. Poznata je Šešeljeva izjavu iz „herojske“ 1993:
    „Sve dok je u Srbiji budala, ja ne moram da brinem za svoju političku karijeru“.

    Isto se može reći i za ove lakrdijaše i laprdijaše iz tzv. pokreta MI, a što se tiče izbora između jedne, druge, treće ili ko zna koje struje u toj grupaciji, sve su podjednako odvratne, opskurne i štetočinske po Srbiju.

  5. Vidim da svi greše u jednoj stvari. Dok je Nestorović bio sa njima bili su ravnozemljaši sada ravnozemljaši prave svoj pokret a ovo su optimisti. Ne shvataju da je Nestorović magnet za neuke glasač a oni će da prođu kao Čeda!

  6. Требало је да се назову Хепи странка, а може и Марићева дружина, пошт их је неколико месеци скупљала Happy TV. Наравно, то им не би одговарало јер мало ко верује у пропаганду Марића, пајтоса А. Вучића.

  7. Komentari kao stranka, na svim portalima isto- eto zasto Srbiji ne ide, odnosno ide kako ide, natraske.

  8. Od komunistickog doba, kada je nesto na silu trebalo usvojiti upotrabljavana je tzv aklamacija. Da Bog mili sacuva.

  9. Kakve sad dve narodne poslanice ? Sta one traze tamo, kakvo je to velefoliranje javnosti ?!

  10. Velika stranka bila pa se pocepala,što ste ućarili ućarili ste, više nema,narod traži za koga da glasa,izgleda da će još dugo tragati.

  11. Поштени људи нема шта да траже на нашој политичкој сцени. Само лопине и мафијаши без морала, имају прођу код наивног народа. Ко није намазан свим фарбама у овој држави је пропао.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.