U Beogradu osnovano Udruženje „1 od 5 miliona“

Ostavite komentar


  1. Bravo deco! Vi ste nada za neka bolja vremena i za neku bolju Srbiju, Srbiju kakvu vi zasluzujete… Ne dozvolite da vam generacije propalih politicara, ogrezlih u lazima inspirisanih licnim interesima, pokvare i ukaljaju slobodarski duh!!!

    1. Ova devojka iz te mlade generacije je ujedno i koordinator i Đilasova ruka iz senke, Zna se da je ona odavno na Đilasovoj listi i zna se da je član Bokrove levice. Je’l su to ti propali političari na koje misliš?

  2. Hajde da se kladimo da čim ovaj Đilasov građanski front starutuje da će udruženje „1 od 5 miliona“ da se uključi. Time će samo dokazati i potvrditi da iza cele priče o šetnjama stoji Đilas i kompanija. Bravoooo. Nego kako će udruženje da se finansira i koliko ima članova? Samo mi nemojte reći da će biti od članarina, jer u tu glupost ne verujem.

    1. Ma ne, bice bezgresno smenjivanje! Aman bre! Pa kora neko da plati, ti sigurno neces, neko ce morati, kapiras?

    2. Poslaću ti ja overenu poštansku uplatnicu da pokažeš Vučiću da čovek opravda troškove autobusa i sendviča!

    1. Na moju veliku žalost, moram se složiti. Ovoga sam se od samog početka i bojao, do sada sam učestvovao, a od danas više ne. Ovi što će da navale sa lijepljenjem etiketa da sam nekakav sendvičaar i SNS-ov bot, moraću da razočaram. Samo rezmišljam svojom glavom i ne želim novog Čedu. I onaj jedan mi je previše. Ako se Sergej odvoji, biću opet tu, pošto jedino njemu vjerujem.

  3. Neko mora pokrenuti, a to su ovi momci i devojke, iako sam malo stariji od njih, pridruzicu im se. Država se gradi decenijama i vekovima. Pa jel bolje krvoprolice ili izbori svakih mesec dana ako treba? Mora tako biti, ko ne valja doviđenja, idemo dalje.

  4. Svi smo protiv Vucica ? A sta posle ? Ko ce onda preuzeti „kormilo“ Srbije ? Da nece oni propali DS-ovci,Djilas,Jeremic,Stevanovic,Veselinovic,Trifunovic ili cemo predloziti da nas vode Dveri sa Obradovicem . Zalosno je ,kad nemamo ko da nas predstavlja …………sto kazu i posle Vucica opet neki novi Vucic !!!

    1. Moram vam odgovoriti….ocito teško shvatate proteste .Od svog osnivanja Srpski narod nije imao drzavu vec uvek nekakvog vladiku svevišnjeg hocemo organizovanu pravnu drzavu a nikako nekakve vodje ,spasioce da bi oni na kraju završavali u evropskim magar.cim klupama.

  5. Mala je bot manager u nastajanju. Naslušao sam se njenih govorancija i govorancija. Ovo osnivanje udruženja je čista politička privatizacija protesta na kojem neću okinuti više ni jednu fotografiju a neću se više tamo više ni pojavljivati. Nikad je nisam čuo da je ponudila neko rešenje za neki problem. Prvo je pokušala pozivom na bacanje jaja da razbije proteste, sad to čini osnivanjem udruge. Ubedjenja sam da je Djilasov igrač pošto jedino taj lik pokušava da izbegne prevremene izbore u momentu kada anti-sns raspološenje doseže vrhunac.

  6. Moj doprinos ovoj debati citat* podataka sa predhodnih izbora uz konstataciju da 5 miliona građana Srbije NIJE glasalo vladajuće partije to je ideja građanskog protesta protiv tačno 10 godišnjeg režima na kraju aktuelnog mandata SNS-SPS 2022.

    *broj glasača u biračkom spisku za izbore održane 2016. je 6 739 441
    na održanim izborima je izlaznost bile 56% (3 778 923) , pobednička SNS 48.2% osvojenih glasova,znači da nekih milion i po glasača određuje političku vlast Republike Srbije ili samo 20% ukupnog broja glasača upisanih u registar RIK Srbije.
    Bitan je povratak političkom pluralizmu i mogućnostima u društvenom upravljanju državom pa ako treba reći i šanse za karijeriste umesto centralnih #otračarskih# politika sa 2 strukim perfidnim politikama cenzure i ucenjivanja(phrs.egzo-geo-strat nostro-stambeni biznis) umesto upravljanja i harmonizacije birokratije u PP.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.