Ostavka Pajtića na mesto šefa poslaničke grupe

Ostavite komentar


  1. DS postaje , izborom Šutanovca i kompanije, još jedna u nizu populističkih stranaka koja koketira sa nacionalističkim folklorom. Znamo da su Šule i Todorić bili najveći pobornici rehabilitacije Draže Mihailovića, pa se može očekivati definitivni otklon od antifašističke tradicije. Moj glas DS definitivno gubi na sledećim izborima, baš kao što je i Čeda izgubio podršku posle udvaranje recikliranim radikalima.

  2. Ako su tolike razlike izmedju njih, kao sto Pajtic kaze, kako je ta stranka uopste funkcionisala?

  3. Odlika očekivana. Nije više predsednik DS, onda je logično da ne bude ni šef poslaničke grupe DS.

  4. Pa naravno da je dao ostavku, sta je trebalo drugo uraditi! Samo se pitam jel mu je moral proradio ili ga je neko na to naterao?!

  5. Za politicare u Srbiji nije dovoljno "obrazovanje, rafiniranost i profesionalno utemeljenje" da bi bili uspesni /Karadjordje i Milos Obrenovic/. Potrebna je i hrabrost koju nisu imali neki od predsednika DS u proslosti, pre svih Boris Nejaki. Zato, bez obzira na nase simpatije /ili nesimpatije/, novoizabranom predsedniku Draganu Sutanovcu treba dati sansu. Ubedljiva pobeda na stranackim izborima je dokaz da ce umeti da je iskoristi. Srbiji je sasvim dovoljna jedna salonska politicka stranka DSS, koja je vazne odluke donosila – na slavama. Bojan Pajtic nije na primeru Borisa Nejakog naucio da se covek najcesce kaje zbog onoga sto je na brzinu rekao, a retko zbog onoga sto je precutao.

  6. Gospodine Pajtiću, godinama sam bio simpatizer demokratske stranke, i svoj glas sam bezrezervno davao istoj, ali mislim da u buduće to neće biti tako. Jedan od razloga jeste i recimo ovo vaše ponašanje, zar nije moguće džentlmenski prihvatiti poraz i čestitati pobedniku ? Ovakav način povlačenja zaista nisam očekivao od vas. Demokratska stranka je načinila neverovatne greške u poslednjim godinama i stigla tu gde je sada zbog načina na koji je vođena rukovodstvom koje se ponaša ne puno bolje od ovih koji su sada na vlasti u državi. Jako mi je žao.

  7. Putuj Igumane i ne vracaj se! Tebe i Tadica treba proterati iz politike. Upropastili ste Demokratsku stranku i doveli je ispod cenzusa!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.