Oštra diskusija Vučića i Tačija

Ostavite komentar


  1. Bolje da ostro diskutuju za stolom nego da ratujemo … Vucic ce ih pobediti argumentima …

  2. Taj samit je skup nevidjenih bilmeza radi daljeg prodavanja magle i pljackanja sopstvenih naroda.

  3. Taci stalno trazi priliku da provocira. Kao da ne shvata koliko je vazan mir.

  4. Insecenirano!!!!!!!!!!!Vucic je patoloski slucaj i ovo sto radi je smesno!Zabava za jeftinu radnu snagu!(ove iz Kukumovaca i okoline Vranja,za onu babu sto vise"NAJLEPSI….")Jad i beda!!!Bice kao u briselskim "pregovorima","ivica incidenta" pa "bum" eto pozivnog broja,"bum" eto granica,"bum" eto Srba nose kvorum Taciju!Sada se lakse cita ono Vucicevo"drustvena rasprava o Kosmetu"!

  5. Realno,Taci je gospodin za ovog ,,predsednika,,Srbije. Pogledajte na sta lici taj Vucic,niti zna da se drzi,nit mu odelo stoji ljudski. Jednom recju,bruka. A,kad otvori ona usta,onda je tek haos.

  6. Uh, dobro da je Aleksandar Veliki bio tamo. Inače, ode sve u p.m. Ne bih ja od jutros Danas čitao, nego Koha Ditore. A "Albanski za početnike" bi se već štampao u tisućama primeraka. I to u štampariji Narodne banke Srbije. Sreća pa tamo imamo našeg Andreju, pa bi bar neko "od naših" (ili Naših) izvukao korist od toga.

  7. samo nemoj da branite taci i albaske politicare koi zagovaraju koso dzava molim vas. ja ne barnim nikoga ali Vucic dobro im odgovorio.Pozz

  8. Vučićeve fore i fazoni! Niko o tome ne piše izuzev Srpske štanpe.Ko ovde laže i izmišlja?

  9. @Emerson, Lake i Palmer

    Bas je super sto si se zaljubiska u Tacija. Padas na te "balkan-krimos““ spodobe? Pa dobro, nisi ti kriv sto si operisan od ukusa. Nego, da ti se nabavio broj mobilnog od Tacija da se cujete pa ko zna…

  10. @Emerson, Lake i Palmer

    Dete, pred tobom je dug i tezak put formiranja i izgradnje dobrog ukusa… `Ajde da si naveo kao primer kanadskog premijera ali Tacija… Komedija.

  11. Zar Taci ocekuje posle svega da cemo da priznamo Kosovo za nezavisnu drzavu??? Da sire Albaniju?? Na srpskom tlu??Nece moci.

  12. Sramna je neopravdana podrska Taciju i generalno Kosovu. Do kad cemo mi morati istinu silom da provlacimo. Nasa vlast je na velikim mukama i to zaista nije lako

  13. Ne treba se spustati na svaciji nivo i takodje ako smo najveci i tolerancija treba da nam bude najveca.

  14. Zato sto oni nece nista da urade sto bi trebalo da se ispostuje dogovor,i ne zele da se napreduje u pregovorima

  15. Nadam se da ce se mir i stabilnost sacuvati sukobi nam nisu potrebni

  16. Mora nam biti jasno da je albanskim predstavnicima sa Kosmeta sužen međunarodni politički prostor i da će koristiti svaki međunarodni istup za širenje bezočnih laži i propagande koja afirmiše njihova razmišljanja.
    Na takve provokacije se nužno mora uzvratiti i to na način koji nalažu okolnosti i sama situacija.

  17. Ne znam u kom smislu mogu uopšte i biti na nekoj približnoj ravni. Kvazi političar iz formirane kvazi države otimanjem tuđe teritorije sa državnikom koji je uvažavan u svetu

  18. Paradoks:Srbi se više plaše AV-a,nego što ga se plaše Albanci!!!

  19. Ama je li moguće da su ovi botovi uvek budni? Meni je njih malo žao…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.