Oštra polemika Vučića i opozicije

Ostavite komentar


  1. Ako se bude dobro vodila sednica, bez nepotrebnih izleta u druge teme,biće to danas završeno.

  2. Nove? ma nema tu mesta nikakvim dilemama? Uvek sve isto već 1990-2016. Isti sitem komunistički-kapitalizam tj. drveno-gvožđe. Saborno višetranačje tj. bez obzira ko je na vlasti (koja stranka) uvek iste odluke se donose negde vam zvaničkih institucija.
    Dilema je jedino da li će biti medalaj na Olimpijadi (silaska s postolja zbog Kosova).
    Ono ne da Kosovo učestvuje nego već osvojili i jednu zlatnu medalju (a mi za sada ni jednu, tako da na tom postolju gde su oni bili nismo ni mogli sići!).
    A učestvovali su i u Sočiju u Rusiji (iako nači mediji o tome nisu pisali).

  3. Nova vlada? Sta je to novo? Ah da, Krka je novi. Arapski placenik vucic nam je dodao jos jednog parazita na poresku listu. Sad cemo i njegovo krkanje da placamo. Jbt, sto su ove arapske reforme delotvorne.
    PS
    Botovi iz Cipuljica, slobodno se posluzite minusima. Plusici su samo za poznavaoce srpskog jezika.

  4. Vlada je nova – kao i moje prošlogodišnje gaće. Perem ih redovno u skladu sa privrednim rastom a ponekad čak i zubnom pastom. Pokloniću ih premijeru čim uzmognem kupiti nove.

  5. Umesto ““Nisam robot““, recaptcha sistem bi trebao glasiti- Nisam SNS BOT!

  6. Hm,hmmm…"ogledni uzorak,,expozea opozicije". Nekada, gospodja ministarka Dulic,je izjavila.."ponosni smo, na svaki hektar, otet od PIK Becej",naravno Katice, radi se o dokazanom komunistickom gigantu, u regionu, pa i sire, kejea vise, skoro da nema.

  7. Rasprava o sastavu vlade završiće se danas u toku dana nakon čega će doći do izbora vlade i njena zakletva Srbiji i Srpskom narodu.

  8. Vučić stoji iza svega što je napisao u planu rada vlade i promene koje nam donosi i ne mogu da se svedu na vremensko izlaganje od par minuta. Ko radi ima šta i da pokaže i podeli sa drugima.

  9. Neki bivši mandatari,nisu mogli ni sat vremena da govore.Posle se pokazalo da su radili loše po Srbiju.

  10. Sigurno je da je dužina mandatarovog ekspozea bila i više nego potrebna,svi mi smo iz ekspozea videli šta je program Vlade.Predstoji mnogo rada i sigurna sam da će uz rad i rezultati doći.

  11. Čanak iako želi da u Vojvodini bude drugačije treba da shvati da je Vojvodina severna srpska pokrajina i sigurno će tako i ostati.

  12. Vlada ce biti usvojena i tu nema rasprave. Gradjani su dali ogromnu podrsku Vucicu i nasa opozicija ne moze nista tu da ucini.

  13. Kritika i treba da bude ako ima smisla ali prazno trućanje je više ponašanje ljubomornog deteta.

  14. Opozicija bi da prima platu, a da ni ne sluša šta treba. Smenite ih kad su nesposobni.

  15. Lepo bi bilo da drugi sastave takav i toliko dug ekspoze, pa da vidim kako bi ga procitali. ..

  16. Pred novom vladom su velike obaveze, mnogo truda i rada, teških odluka… ali sam ubeđen da će Srbija svake godine beležiti uspehe i na ekonomskom i na svakom drugom planu.

  17. Pokrao penzionere, pa se sad sepuri "suficitom". Kad zblajzne, preziveli penzioneri i njihovi naslednici ce ga raskuciti. I njega, i sve njegove podrepase.

  18. Zasto kritikovati coveka zato sto zna i ume sta da kaze svojim gradjanima…to mogu samo nesposobnjakovici….

  19. Dužina ekspozea pretpostavlja detaljnije stavke po pitanjima budućeg rada Vlade i biće dobar dokument za kritike opozicije kada te stavke ne budu ispunjene.

  20. Vrlo je važno da je plan vrlo detaljan i da će nova vlada "napasti" sve ključne probleme u svom mandatu.

  21. Za vecinu je tu napor da dobaci do 45 minuta da ne pita uciteljicu da ode do toaleta. Dobro nije bio veci cirkus

  22. Zato sto ni za sta drugo nisu mogli da se uhvate, vec samo za duzinu ekspozea. Sve je detaljno napisano i vrhunski opisano.

  23. Vucic je tip osobe za koju ce uvek naci neku kritiku. Na neku temu mora da bude. Ne daj boze da je neko nesto pohvalio

  24. Hm,hmm…kritika i samokritika, su spominjane i pre pada Berlinsko zida, pa je pala i kritika i samo kritika…a, kritika se odnosi na to, da je mandatar, govorio 2 sata krace od Fidela Kastra.."Combe pati Combe ce da skrati"…?

  25. Pojedini neradnici ce uvek pronaci izgovor da kritikuju nekoga zbog njegovo rada i truda. Sve dok je takvih jadnika u Srbiji, sve ce ici mnogo teze i sporije. Nadam se da ce to od sada da se promeni.

  26. Nije mi jasno zašto mandatar nije pročitao ceo ekspoze ? Zašto da ne traje i tri dana ? Ma da, opet bi opozicija postavljala ista pitanja, jer nisu imali snage da saslušaju ni jedno poslepodne

  27. Vazno je da opozicija samo prica i kritikuje. Bilo bi recimo mnogo lepse kada bi nesto doprineli.Jos kad bi bilo konstruktivno. Milina

  28. Дужина експозеа није битна, оно што је битно је крајни циљ будуће владе. А мислим свакако да смо на правом путу.

  29. Pa Canak je do juce pokrajinu izdvajao kao pokrajinu, a sada mu smeta Vuciceva izjava.Ma ajde.

  30. Pa ovaj Vučić, Gojkovićeva i ostali naprednjaci su običan lažljivi i brezobrazni čopor. To je definitivan zaključak sa ove rasprave. To su svi građani jasno videli!

  31. Klasika, ne bi trebalo da je drugačije, logično je da opozicija sve osporava i da želi političke poene, ali, ali …apsolutna većina ih poništava.

  32. Ako je vredjanje i pominjanje porodice poruka Pajtica onda ga i ne treba zacuditi sto je narod glasao kako je glasao.

  33. Ово не изгледа да има опозиције, већ само пар шарлатана и циркузаната који покушавају да глуме неку опозицију.

  34. Sve je pod kontrolom a s obzirom na sastav opozicije ovakve žestoke diskusije bile su i očekivane.

  35. Ispade da je najveća slabost sadašnje vlade premijerov predug ekspoze.Onda će biti nešto od njih.

  36. Svako ima pravo da napada, ali bitno je da ova vlada nema nikakvih mrlja iza sebe.

  37. Sadrzina Mandatarovog ekspozea koji sadrzi plan rada buduce Vlade,sigurno ce pomoci ostvarivanju dobrih ekonomskih rezultata.

  38. Opozicija je vise dosadna sa ti msvojim pridikama i glupostima koje lupetaju kako stignu. Ko jos slusa te jadnike i propale politicare iz jos propalijih stranki?

  39. Mislim da je od svih opozicionara, najbezobrazniji Pajtic. Presao je sve granice i treba da bude kaznjen.

  40. Mandatarov ekspoze je detaljan i jasno nas je upoznao sa buducim planovima rada Vlade. Duzina ekspozea nije bitna, bitno je sta on sadrzi a to su jasni ciljevi za napredak Srbije.

  41. Iskreno, samo slušam koliko nisko mogu da idu poslanici iz redova pojedinih opozicionih stranaka u vređanju mandatara.

  42. Чињеница је да се у Србији људи често исмевају због рада. Жалосно, али истинито.

  43. Opozicija je tu da kritikuje, zato i postoji i normalno je da postoji, ali pojedini su zaboravili kako su vodili ovu drzavu i kritike im nikako nisu na mestu vec bi trebali da se pokriju usima i cute.

  44. Sve to u redu. I treba da bude rasprava i sukobljavanje misljenja, ali argumentima, ne uvredama i pominjanjem stvari koje nemaju veze sa temom

  45. Opozicija će danima pokušavati na sve načine da vuče vreme, ali nemaju dovoljno kapaciteta i znanja da bi to činili u nedogled!

  46. Od opozicije se nije ni ocekivala saradnja i zrelo i odgovorno ponasanje. Eto im ga i lice i nalicje.

  47. zasto u ovom tekstu nema komentara DJB i radulovica, i nacin na koji je postupao vucic za vreme toga?

  48. Opozicija namerno odugovlaci sa raspravom, a moglo je sve da se mnogo brze zavrsi.

  49. Svim prestavnicima opozicije je nesto zasmetalo, interesantno da ni jedan nije izneo argumente zasto to nesto nije dobro, znaci prazne price bez ikakvih resenja, sta ce nam to. Neka se formira vlada i krene da se radi, neka nastave istim putem kojim je isla predhodna i napredak drzave ce se videti.

  50. Izostavili ste brisanje poslanika Radulovica sa spiska prijavljenih ovlascenih predstavnika, ispred pokreta "Dosta je bilo". Nisu mu dali da iznese misljenje.

  51. Kada se govori istina to nije uvreda pajtiću .Uvreda je ka duzmete ometenoj deci budućnost isnove.

  52. Ostra polemika ali opozicija iznosi neistine i onda im lepo Vucic objasni i ugasi ih kao sibicu. Sto je rekao Obradovicu, ako galami ne znaci da je u pravu i da to sto ponovi nekoliko puta moze da postane istina.

  53. Sve ovo gore nije pogodjeno u "sridu",kao što je to učinio g. Radulović,koji me je oduševio kako sa činjenicama,koje je izbacivao iz glave,tako i dokumentovane optužbe na rad Vučićeve vlade i samog mandatara.Bio je najbolji opozicionar.

  54. Koja invazija SNS botova! Ala će da pljušti parizer sutra! Prijatno izdajice svog naroda. Pozdravite MMF.

  55. Mozda bi bilo bolja da ukinete komentare? Ili da promenite "moderatora"? Zato sto zbog gluposti koje objavljujete odustajemo od komentarisanja. Ako ovo objavite, reci cu samo da od kada Srbija postoji ovako bezobraznog i NEVASPITANOG premijera nije imala. Nacin njegovog obracanja je INFANTILAN i on je sramota za nas kao drzavu.

  56. Videli smo pravo radikalsko lice Aleksandra Vucica i njegovih ulizica.Groktanje mandatara je utisak godine i dokaz da su mu politicki otac i majka Seselj i Toma trasirali ponasanje.
    Bezobrazno i primitivno.Do sada Aca nije javno pokazivao to svoje lice.Strah ga je!Njegovi lakeji su ga zdusno podrzavali u ovom nastupu besa i mrznje prema opoziciji.
    Ostalo je poznato.Laz i prevare, spinovanje svega i svacega.Korupcija je toliko visoka da se smatra normalnim cak i to da predsednik drzave ima tajni fond tezak 10 miliona evra!
    Burazerske firme haraju Srbijom.
    I Acin idol, pokojni Sloba je imao slican stav prema oponentima i gradjanima…

  57. ЈЕДНО ПРОСТО ПИТАЊЕ. ДА СТЕ ГАЗДА ВЕЛИКЕ ФИРМЕ, ДА ЛИ БИ СТЕ УЗЕЛИ ВУЧИЋА ЗА ГЕНЕРАЛНОГ МЕНАЏЕРА, ДА ВАМ ВОДИ ФИРМУ?

  58. Hahahaha….Smejurija sa botovima…koliko će sendviča da bude pojedeno dok se ne izabere vlada – ni broja se ne zna!

  59. Za Čitanje Krkinih,,razloga,, za USTAVOM NEZAKONITO SMANJENE PENZIJE ,ZAISTA TREBA IMATI DEBELU KOŽU I OTPORAN STOMAK,ILI JE TO ONA ISTA MANTRA KAO ,I,,DOBROVOLJNO MOBILISANI,, BRANITELJI,,VELIKE SRBIJE,, .,,VIZIONARA,, I,,SPASIOCA, SADAŠNJE POLITIČKE,,,ELITE,,SRBIJE.OOstalim,,izabranicima, nema potrebe da se troše razkozi znaju ih svi nekonceptišualno,,,,stručni,,i ,,srećom,,nelobotomirani .Ujedno ovo je nezapamećn,,upliv,, botovske industrije,,na sajt Danas,a.Dok se ČITA NA STARI nači bar se normala nekvari ,,stručnim ,,komentarima, tipa,,DemoNkratije na SNS,način.I ovim,,SPASIOCIMA,, u PARLAMENTU ĆE DA SVIRA HIMNA,,BOŽE PRAVDE,,.Sudeći po,,usoesima,, u ,,minulim Im radovima, trebalo bi ,,rekvijem za Srbijua građanim Srbije ,,Bože spasi,,NAS.,,SPASIOCA,,.

  60. Sramota je kako se ulizivacki ponasaju poslanici vladajuce vecine, nista ne smeju da kazu, vec onako usiljeno tapsu i smeju se opoziciji.

    Primitivizam da ne moze gore.
    Zato nam i jeste ovako, a to sto se nesto i pokenre napred nije zahvaljujuci njima, vec uprkos njima.

    Sve bi to islo mnogo brze i bolje da dodju ozbiljni i sposobni ljudi. Ali, nas mandatar vise voli nesposobne poslusnike i klimoglavce.

    Negativna selekcija – srpska boljka poslednjih 30 godina (a i vise mozda).

  61. Pre bih rekao SRAMNA polemika, tu mislim na sve učesnike, počev od mandatara pa nadalje.

  62. Toliko nesputanog primitivizma jos nije vidjeno u Srpskom parlamentu. Od Vučica se ne moze drugo ni ocekivati. Covek je dno dna.

  63. Jutros sam poslao komentar, koji je naravno objavljen.
    mao sam oko 600 negativnih dastanja i 6 pozitivnih.Ushicen sam jer vidim da botovi rade punom parom, a to znaci da je Laki malo vise nervozan, nego obicno …
    Laki, gotov si, uskoro….

  64. Rece mandatar dok ga je ispred izlaza iz skupstne cekala limuzina sa upaljenom rotacijom.

    Spremna da ga vrati na ““F““ odeljenje.

  65. Rece jedna iz Sendvicarske Napredne Stranke(SNS) da se vodjin ekspoze treba stampati,pa naravno to je za njih sveta knjiga

Ostavite komentar


Politika

Šta Velja Ilić misli o ostavci Vuka Draškovića, svog bivšeg saborca? 10

Šta Velja Ilić misli o ostavci Vuka Draškovića, svog bivšeg saborca?

"Ostavka Vuka Draškovića je dobra za Srbiju jer je Vuk već dugo politička marioneta koja je igrala jednu epizodnu ulogu u režimu protiv kog je uvek bio, ali da bi učinio nekima uslugu da budu na nekim pozicijama on je ostajao da figurativno postoji u SPO", kaže za Danas Velimir Velja Ilić, predsednik Nove Srbije i bivši potpredsednik SPO-a.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.