Osuda napada u Orahovcu

Ostavite komentar


  1. Kancelarija za KiM je jedna vrsta PR Vlade Srbije. Više liče na kancelariju za oštre osude i "zavadu" nas koji ovde živimo nego na neko ozbiljno vladino telo.

  2. Bit će da je starac pretukao sam sebe ili je to učinio neki Srbin. Tako je to oduvijek na Kosovu. Albanci,.ne samo da negiraju svoje zlodjelo, nego ga obavezno pripišu žrtvi.

  3. Zasto politicari iz Beograda i njihova poslusna stampa ne pocnu stvari nazivati pravim imenom. Golobradi Marko Djuric /izbor polupismenog vojdode Nikolica/
    zamislja da je otisao na Karibe a ne susednu drzavu Kosovo naziva se u Beogradu "direktorom kancelarije" Srbije za Kosovo umesto ambasador Srbije na Kosovu -kako to shvataju sve zemlje Evropske Unije. Dokle ce vise u Beogradu da se zivi u paralalnim i nepostojecim svetovima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.