Osuda nastupa hora gimnazije na skupu SNS

Ostavite komentar


  1. Ovde se svi igraju gluvih telefona… taj hor je pevao redom strankama od 90-tih, za novac naravno, u cemu je sad razlika? i to je jasno receno prvi dan, dokle ce ici spinovanje, igonrisanje cinjenica i pisanje pasivno agresivnih saopstenja….

  2. Cuj? Zato sto su gimnazija CI (stariji maloletnici) pevali na proslavi jedne partije ili stranke: „… obeleziti cin koji ce ih pratiti kroz citav zivot“… A o zlopotrebi djaka svake subote, ni reci, da su vecina malololetnici (sto se pokazalo prilikom hapsenja u napadu na predsednistvo i MUP) da li ce ih dosije huligana i anarhista obeleziti i unistiti buducnost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.