„Otadžbina“: Vučić ne zvuči ubedljivo

Ostavite komentar


  1. Jel vam Jeremic zvuci ozbiljno, izdao Kim, a sad skuplja potpise za KIM? jel vam Obradovic zvuci ozbiljno, ljoticevac koji se zalaze za istopolne brakove? jel vam Djilas zvuci ozbiljno dok komentarise po internetu sa plaze o KIM i iz hotela u kom nocenje kosta 300e? Svi oni glume neku zabrinutost,a samo kritikuju sve sto se uradi

    1. Opozicija sada napda preko svojih marioneta. Nisu oni predstavnici Srpskog naroda na KiM. ( Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije „Otadžbina“ na predstojećim predsedničkim izborima daje punu podršku predsedniku Srpskog pokreta Dveri gospodinu Bošku Obradoviću.)

    2. Bote, idi bolje salje komentare na Informer tamo je polupismen svet ovo je ipak Danas i ovakve lazi ovde ne pale. Vucic pre nego sto je dosao na vlast vikao je „Kosovo je Srbija“, danas vice „Kosovo nije Srbija“. Ukinuo je srpske institucije na KIM i prisilio Srbe da priznaju institucije Kosova. Tadic je to odbio. Dao im medjunardodni telefonski broj i priznao njihove diplome. U koaliciji je sa ratnim zlocincima Tacijem i Haradinajem. Tadica napadao sto se uopste rukovao sa Tacijem. Napada Vuka Jeremica zbog pitanja u MSP a on glasao u skupstini za to. Kao Slobin ministar informisanja bio u vladi koji je potpisala rezolucija 1244. Sad mi i to smeta u njegovoj zelji da prizna KIM. Bote, jel dosta ovo? Za pametnog jeste ali za bota cisto sumnjam.
      Vucic je diktator, egomanijak, lazov, kukavica i izdajnik za svakog normalnog coveka.

    3. Pre nego što nešto napišeš Jovana pogledaj se u ogledalo i pročitaj tekst koji nameravaš da pošalješ a onda malo obnovi gradivo i pročtaj ko je šta rekao pre 2012 god.a i uradio…..

  2. Jeste, za sve je Vucic kriv,kako da ne. A nisu vam krivi oni sto su sve pokrali I izdali nas. Samo kritikujete i trazite zamerke, sram vas bilo.

    1. Ne samo da kritikujemo bote vec cemo tvog vodju i vase botovske sefove na sud za veleizdaju. Bolje bi ti bilo da zvaces sendvic nego da pises komentare.

  3. Sizofrenija nema granite
    Kaze ako predas gazivode pristini?
    Pa pristina je glavni grad Po vama „pokraine kosovo i metohija“ prema tome gazivode ostaje opet u srbiji !
    Sta je tu protiv zakonito?

  4. koliko ova organizacija broji clanova,jednu organizaciju mogu osnuju tri clana.Dali treba da ih podsetimo,na desavanja do 2012 i ubistva.Mogu shvatim da kazu da nisu bezbedni.Al kad rekose da vrati se na 2012.odma se zna ko stoji iza pisma.

    1. Sve i da ta organizacija broji tri clana, ta tri clana su Srbi sa Kosova, bas ona tri kojima ce glave prve da odlete, kada vucicevi siptarski drugari dodju po njih. Zato njihov glas mora da se cuje kao da ih je milion! Oni su ti koje je tvoj ljubimac izdao i prodao, oni ce ga i skinuti sa vlasti.

  5. Nisam verovao da ću ikad podržati radikala Vučića. Ali sad ga podržavam proziv ovih jalovih dobrovoljnih davalaca tudje krvi – SPC, DSS, Dveri, Jeremića, Stamatovića i ostalih azijata.

      1. Jesi si i master sa SegaMega, undercover ?
        P.s. jesi li naučio da pišeš i brojeve na ćirilici ?

  6. Aleksandar Vučić i te kako zvuči uverljivo i znamo da će izvući najbolje za svoj narod i državu. Medijska hajka koja se vodi protiv predsednika je katastrofalna.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 9

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.