Otadžbina: Vučić podržava Đukanovića jer želi da se osveti Amfilohiju zbog Kosova

Ostavite komentar


  1. Vi kao da trazite ljude koji mrze Vucica pa im dajete medijski prostor.Oh,cekaj..

  2. Letos je jedan režimski dnevni tabloid objavio vest kako su se Đukanović i mitropolit Amfilohije dogovorili da poglavar crnogorsko-primorske eparhije stane na čelo nove crnogorske crkve. Na tom primeru se vidi koliku mržnju šire i kakve gnusne laži objavljuju režimski mediji o svakome ko kritikuje Vučića. Nekoliko dana pre toga mitropolit Amfilohije je kritikovao Vučićev politiku prema Kosovu i Metohiji. Vučiću trebaju ulizice, poput Stefanovića i Vulina, a ne neko ko će mu ukazati na greške i pokušati da ga ispravi. Na žalost i srpski patrijarh i deo SPC se ponaša tako. Mitropolit Amfilohije je skoro 30 godina protivnik mafijaško-diktatorskog režima Mila Đukanovića, a od 2013-e jedan od najvećih protivnika srpskog režima. Vučić podržava Đukanovića zato što imaju istu ideologiju, iste izvore finansiranja, iste savetnike, isti ljudi ih drže u šaci i njima upravljaju…

Ostavite komentar


Politika

Savez komunističke omladine Jugoslavije proslavio Dan borca 8

Savez komunističke omladine Jugoslavije proslavio Dan borca

Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) proslavio je danas u Zemunu Dan borca, posvećen sećanju na odluku Komunističke partije Jugoslavije (KPJ) o podizanju ustanka protiv okupatora u Jugoslaviji 1941. godine.Kod Spomenika palim borcima na Avijatičarskom trgu u Zemunu položeni su venci, a minutom ćutanja odata je pošta stradalima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.