Otkazano prikupljanje potpisa u Užicu za listu „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“

Ostavite komentar


  1. Cista komedija, otkazuju jer je interesovanje za njih u Uzicu katastrofalno. Tuzni su nam izgledi kad nam je ovo „opozicija“.

  2. Da, da, svi sigurno pobeđuju. Jadan li je narod sa ovakvim političarima, kad je svejedno koga izabereš. I da izgubi Vučić, drugi koji dođe radiće isto, a ako poštuje zakon ne može ništa da uradi jer nema nadležnost.

  3. E“moj“ Gojko ti znas da je u Uzicu interesovanje malo. Evo ja sam iz Uzica i znam koliko nas je doslo da potpisemo. Mnogo,tako da ne pisi svasta.

  4. Čak 20.000 uz stotine opstrukcija? Vama treba 2 miliona da bi pobedili, a vi se hvalite sa 20.000. I dajte dokaze za te opstrukcije. Meni je juče sreo Đilas, prebio me i ukrao mi 5 miliona evra koje sam dobio prodajom firme. Je l mi neko poveraovao? Naravno da ne. Tako zvuče i ove stotine opstrukcija.

  5. Aktivirali se botovi na svim frontovima.
    Vredno rade za sendvič i koju crvenu, oni bolji da tipkaju iz javnih preduzeća sa državnih jasla, samo da gazdi obezbede još jedan mandat da on može u miru da nastavi sa pljačkama, ucenama i ostalim mafijaškim biznisima u svojoj privatnoj prćiji.

  6. Samo da se zna, SNS je u Beogradu počeo prikupljati potpise 12.2. – subota a izbori raspisani 15.2 popodne .

  7. Zlatibor je UNISTEN.
    A TEK BEOGRAD,N.SAD ,CELA SRBIJA.
    Nece pomoći Vucicu ni eminentna dr.Dana .
    Zasto ne postavi Dariju I Dalilu iz Zadruge.?
    Vucicevi najverniji birači su gledaoci Zadruge i pronalazaca Zeksa.

  8. Era
    18. februara 2022. u 18.58
    E“moj“ Gojko ti znas da je u Uzicu interesovanje malo. Evo ja sam iz Uzica i znam koliko nas je doslo da potpisemo. Mnogo,tako da ne pisi svasta.

    Cek, zar nije otkazano, a vas mnogo doslo. Hmmmm

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.