Otvoreno pismo Ekološkog ustanka ambasadoru SAD: Želje Hila su jedno, a stvarnost je drugo

Ostavite komentar


  1. pa covek je rekao ono sto svi znaju ..da je Kosovo nezavisno i stvar resena..Kosovo je bila autonomna pokrajina sa svojim organima vlasti..i to je ,,sve izbrisao,, milošević sve je ukinuo.. i sta sad..isti je mogao i neku od republika da stavi u ustav srbije da je sastavni deo srbije …tako da treba reći ono što je istinito.
    i vi kad idete imate granicu a i tražite odobrenje za ulazak na kosovo…. da je po vašem išli biste na Kosovo kao na neki drug grad u srbiji

  2. Razni Zelenovici, Dobrice i ostali ovo ne smeju da kazu, tako da, gospodine Jovanoviću imate moj glas.

  3. Bravo cuto ti si covek iz naroda obican ali nama obican covek ne odgovara nama trebaju lazovi koji nas lazu nismo za bolje

  4. Kosovo nije nezavisno sve dok ga ne prizna Srbija i još pola sveta. To što se Zapad igra sa vučićem i nekim usmenim dogovorima je pilitika jedne sile, ali postoje i druge sile. Nažalost, Zapad će podržavati vučića, koliki god da je veliki diktator. Kako je i sam rekao gospodin Hil, vučić ispunjava sve njihove zahteve i zato je on njihov čovek a ne opozicija.

  5. Za litijum i Jadar si potpuno u pravu,a to što izigravao „patriotu“,nisi dobio ni jedan glas,a podršku zapada,ako je i bilo,si izgubio.Građanska opozicija se nije odvojila od takozvane „patriotske opozicije“,koja nije alternativa Vučiću,već njegova podrška.Sami ste nesposobni da srušite diktatora,a zapadu ne umete da se pokažete kao alternativa.Sa takvom opozicijom,psihopata će vladati koliko bude želeo.Uvek sam govorio da treba glasati bilo koga protiv radikala,jer je bitno da pobedimo diktaturu i da vlast bude smenjiva,a sada sam uvideo da nema šanse sa ovakvom opozicijom.Kada bude izborni dan,biću na pecanju i ostaću do kraja glasanja.Sasvim svejedno.

  6. Nešta pametno i od Ćute, a Hil se zaigrao pa srlja ka putu za povratak zajedno sa predsednikom celovite BiH Kristijanom Šmitom. Neka idu, Hil malo pomalo urušava granicu gostoprimstva, a Smit nezna ni koga je poslao u Bosnu, valjda Nemci-čuj jada, a kamo li šta treba da radi. Ustvari on i ne radi ništa, uživa po Sarajevu i dodvara se Bošnjacima i izmišlja kako ocrniti Dodika u svetu , ukinuti Republiku Srpsku i ponovo zakuvati rat u kom bi da pobedila Austro ugarsko NEMAČKA koalicija. Zaboravlja da Kolubara još teče a Cer leškari i čeka.

  7. E bas ste uplasìli Smita sa tom Kolubarom i tim Cerom, a zaboravili ste 6 april (1941)

  8. Julius, zamalo ne pomislih Cezar, a vidim da nije. Nisam zaboravio 6. april1941., ali neznam tačno na šta misliš. Otvori se Cezare slobodno.

  9. U Ustavu moze da se napise i da je zemlja ravna ploca, papir trpi sve. Nazalost srpska tzv opozicija nije sposobna a kamoli da je na vlasti.

  10. Jedina istina, ambassdor je gost i tako treba sa se ponaša. Drugo je što je što se vlast šlihta pa dozvoljava sve.

  11. Ambasador je gost u bilo kojoj zemlji, tako i treba da se ponaša. A što vlast dozvoljava da nam bunare svi kako stignu ovde a da bi oni sačuvali svoje pozicije, to se sprečava i zaustavlja na izborima.

  12. @pitanje Dve autonomne pokrajine. Tako piše i u Ustavu. Autonomne oblasti kod nas ne postoje

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.