„Ovakve akcije koordinira načelnik, možda Vulin, pošto voli biti Če Gevara“: Dušan Janjić o obračunu u Banjskoj

Ostavite komentar


  1. I ja se pitam, „tko je to dolje sprečio Srpsku listu koja je željela mobilizovati Srbe kao Tito u Užičkoj republici“, i kako su „uhitili 8 odmjetnitih srpskih terorista“?

  2. Dali komentari koje dajes bar jednom budu primereni vremenu narodu dobu koje trenutno neizvesno takvi kometari niko ne zeli da cuje a kamoli da ih analizira??????

  3. Милан Радојичић добио Држављанство Албаније за заслуге стечене у Бањској, а Врховни командант ће добити Држављанство Албаније и кључеве Тиране овим звецкањем оружјем наше Војске. Такав аутогол су дали Србима са Косова и Метохије да могу да им раде шта хоће и да се правдају српским тероризмо. Господе Боже, сачувај ова полуписмени народ.

  4. Bez bilo kakve namere da išta prebacim gospodinu Janjiću, želeo bih da ukažem na očigledno. Konačan efekat dubokih izleta u samoporicanje i samooptuživanje, ali i neočekivano snažno razumevanje za srednjevekovni progon koji se protiv Srba sprovodi u 21. veku uz pomoć zapada i razumevanje intelektualnog Beograda na koncu konca stvara određeni efekat na čitaoce, javno mnjenje, politički život i njegove ishode. Ti ishodi me brinu. Svi ishodi koje nazirem idu u prilog Aleksandru Vučiću. Na žalost, mnogi autori svesno, a gospodin Janjić zacelo nesvesno doprinosi Vučićevom rejtingu.

  5. Vulin za presednika, to je spas za srbiju, ondabise sve znalo kogde krade I gde.
    Postavite morone, jabi voleo da vucic ostane on ce zatvoriti srbiju, I vladati do kraja, srbija na istoku gde I pripada

  6. Neceme cuditi Ako vucic kaze danepoznaje Dodika, a zajedno kradu, pogledajte koliko covek I’ma od plate, madjionicar odnicega napravi bogastvo.

  7. @Amer

    Kada bi Vulin dosao na vlast kao sto kazes, moroni bi se postavili i eto sanse i za tebe da se docepas neke funkcije…

  8. Sigurna sam da su i Vucic i Vulin znali za ovaj plan. Vulin u Jerusalimu, kao alibi. Samo, ko ga je uslikao tamo? Ko je taj ko je ovim snimkom potvrdio Vulinovu “ neobavestenost“? I ta osoba, mora da je nesto znala.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.