Poslednji miting SNS-a u kampanji za lokalne izbore, Vučić poručio da očekuje ubedljivu pobedu u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Daće Bog da im stvarno bude poslednji. I oni sastaviše famoznih 12 godina na vlasti (kao Sloba i DOS).

  2. Ако Милица не зна да у Србији нема секти то је њен проблем

  3. Не знам чији су говори мржње , само би требало да се председник огради од криминалца из својих редова СНС-а и да их дискредитује и пошаље их све заједно у затвору !!!!!
    Па они су све опљачкали у Србији !!!!!

  4. Ovo su lokalni izbori,kakvu Ti pobedu očekuješ?Ako SNS očekuje pobedu u Beogradu,sto dovozite onolike autobuse iz unutrasnjosti.Beograd je veliki grad,sta ce ti tapšači iz unutrasnjosti.

  5. Ovo zlo,od Aleksandra Vučića,samo motkom može da se otera.

Ostavite komentar


Politika

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna 10

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna

Nema sumnje da su predstavnici vlasti i institucija dobro zaštićeni i da se osećaju bezbedno, kao što nema sumnje da se građanke i građani tako ne osećaju i da opravdano strepe za svoju bezbednost, saglasni su sagovornici Danasa u komentarisanju tvrdnji predsednika Srbije i ministra unutrašnjih poslova da je Srbija jedna od najbezbednijih država ne samo u Evropi, već i u svetu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.