Ozbiljna verovatnoća da se u Nišu ujedine odbori svih opozicionih stranaka

Niška opozicija poručuje da stranački lideri nemaju pravo da diktiraju lokalne koalicije

Ostavite komentar


  1. Mucenici, bas mi ih je zao sto MORAJU da se ujedine. Kao da ih neko tera protiv njihove volje i da im nije u intereseu da dodju na vlast.

    1. U INTERESU IM JE DA SE SKLONI MAFIJASKA, MANIPULATORSKA VLAST! DA SE ZAUSTAVE ALEKSANDAR I ANDREJ VUCIC,JEDAN KOOJI RASPRODAJE SRBIJU A OVAJ DRUGI KOJI MIC PO MIC POSTAJE VODJA PODZEMLJA! Ljudi koji su bili na vlasti 90ih sada opet „vladaju“,njih samo ujedinjenjem mozemo skloniti,jer sve drze pod kontrolom ,ljude ucenjuju poslom,reketiraju,kupuju za sendvice i hiljadarku,manipulisu preko medija,samo sto iz frizidera ne iskace ljudima.Vozika ljude po citavoj Srbiji da ga kao docekuju,a ljudima po javnim sektorima naredjuju da moraju da ga isto tako docekuju,olos jedan manipulatorski….OVA VLAST NAS JE UPROPASTILA NACISTO-GORI JE I OD MILOSEVICA!

  2. Ubogi Petković. Najurili ih iz djb zbig saradnje sa sns. Sad se trpaju ovde. Oni i nisu politički faktor, samo 4 odbornika koje niko nije hteo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.