Pacoli: Moramo da pričamo kao dve nezavisne države

Ostavite komentar


  1. nacin na koji Kosovo nastavlja da se ponasa prema Srbiji, moze lako dovesti da Srbija povuce svoj potpis sa ranije dogovorenih stvari, i vrati Kosovo na pocetak.

    1. @Mirko***Da se radi samo o Kosovu Srbija nikad ništa ne bi potpisivala.Ali radi se i o njoj.A pokušajte da vidite kako se Srbija ponaša prema Kosovu,iz albanske perspektive.Naravno,to vas ne zanima pa imate osećaj ugroženosti od strane Prištine,kao što i oni imaju isti takav osećaj zbog poteza Beograda. Sve u svemu „potezi“ se vuku obostrano,nema krivih i nevinih!

  2. Destet godina KiM nije država nego pusti snovi albanskih liderčića i usijanih glava. Tako da ne stoji izjava dotičnog Pacolija o razgovoru dve nezavisne države.

  3. Razgranicenje Kosova je jedno od mogucih resenja, mozda cak i najprihvatljivije. Ako mislite da Vucic ne zna sta radi varate se, zna se dobro ko je poklonio 100% teritorije Kosova a taj isti Vucic se bori da ga vrati i ponisti njegovu nezavisnost. Licno verujem da nece pristati ispod 50% teritorije za Srbe koji tamo zive ali to je samo moje misljenje. Ako mu narod na Kosovu veruje trebalo bi i vi koji samo sedite i botujete protiv njega i svoje drzave!

  4. Kazu da silovanje prelazi u saglasnost samo ako zrtva to prizna. Nece se to desiti Bedzete. Jedino gore od srpskog nepriznavanja, je da vas vecno ostavimo da se kuvate u toj frankenstajnskoj kvazi-drzavi koju ste sebi napravili. Uzivajte!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.