Pacoli: Nema povlačenja priznanja

Ostavite komentar


  1. Pacoli ne sem da prizna da je doslo do povlacenja priznanja Kosova

  2. Da li to Pacoli preti drzavama koje su priznale tzv “ drzavu Kosovo „, da ne smeju da promene konacnu odluku i povuku ista priznanja ?

  3. Eto cime se bavi mrzitelj Dacic: „da komsiji crkne krava“, da Kosovo ne bude medju priznatima, jednakima, delako je dogurao Dacic u svom primitivizmu. Zar ga zato placa Srpski narod, da ide po svetu da seje mrznju, da drzi Srpski narod na najnizem nivou ljudske svesti gde od komsije pravis neprijatelja, a ne kako nas je Isus ucio da volimo komsiju kao samog sebe! Kakve principe uopste Dacic predstavlja? Rodio se i ziveo medju Albancima a ne zeli im dobro, zasto? Zasto Dacic toliko mrzi Albanski narod? .Umesto da Dacic progovori Albanski jezik (verovatno ga zna ako se na Kosvu rodio i ziveo medju Albancima veci deo svog zivota), da trazi oprost za nevine zrtve rasejane od Kosova do Beograda koji su tako zavrsili njegovom politikom mrznje, da moli za pomirenje i da prestane da se bavi sizofrenom politikom, da ne zaboravi da: Sve sto cinis – cinis SEBI. Kad je Isus razapet rekao: „Oprosti im Boze jer ne znaju sta rade“ nije mislio na sebe (sta rade meni- Isusu), mislio je na Rimljane: „Ne znaju sta rade SEBI“. Tako i Dacic, ne zna jadan da sve sto radi u cilju unistavanja Albanskog naroda, on u stvari unistava sebe i svoj narod.

    1. Malcice si pobrkao loncice. Dobar komsija nikada nece na tudjem imanju graditi bespravno kucu niti samoproglasiti tudje za svoje kao sto su to uradili Albanci na Kosovu. Ne ocekujes valjda da Dacic jos i pripomogne Albancima u legalizaciji otimacine? Imaju Albanci polupraznu Albaniju gde mogu da rade sta god hoce a ne da se sire po tudjem i kada bi se drzali svog dvorista, imali bi i Dacica i Srbe za dobre komsije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.