Pacoli: Podela ne bi bila dobra za Srbe koji žive na Kosovu

Kosovski šef diplomatije za Danas o razmeni i podeli teritorije između Beograda i Prištine, međusobnom priznanju i pomirenju dva naroda

Ostavite komentar


  1. Juce vodio racuna o Bosnjacima, danas o Srbima, da ga ne znamo pomislili bi da je neki plemeniti covek.

  2. Hajde onda ove siptare da pitamo sta je to dobro za Srbe, oni izgleda najbolje znaju?

  3. Nema od podele ništa, Kosovo je deo Srbije, bilo i ostaće tako, vratićemo suverenitet nad tim delom naše okupirane teritorije kad-tad.

  4. Oni nas ucenjuju sa nasim ljudima na KiM jer ce ih verovatno jos vise napadati ako dodje do podele Kosova.

  5. U pro-velikoalbanskom agit-propagandisanju zaista nema nikoga ko moze da nadmasi Snezanu Congradin. Ne znam sta cekaju Taci, Haradinaj ili Pacoli ali zaista bi mogli da nagrade svoju trudbenicu nekim ordenom dvoglavog orla sa crveno.crnim lentama, pocasnim drzavljanstvom „prirodne aljbanije“ ili placem na albanskoj rivijeri ili na albanskim Alpima. Jer sta je ovo nego prizemno agit-propagandisanje. Pravi novinar bi makar reagovao na laz kako od 2008. godine na Kosovu nije bilo etnicki motivisanih napada na Srbe a da ne spominjemo druge lazi koje je Pacoli izgovorio

  6. A šta je to najbolje za Srbe? Da Srbija prizna nezavisnost Kosova, da ne dođe do podele, da oterate i to malo Srba što je ostalo dole ili ako kojim slučajem odluče da ostanu da žive u strahu nikad u mir jer ste se zaista pokazali kao civilizovan narod prema Srbima?!?

  7. “ … da u zamenu za priznanje, umesto podele, srpskim zvaničnicima nude Asocijaciju srpskih opština – plus.“ … To nije ‘zamena’. Jos manje ‘plus’. Na to je Vucic pristao i potpisao u Briselu jos pre nekoliko godina. Sada muku-muci kako da nam to kaze, … ali da mi to ne ukapiramo?!

  8. Normalan interviju, uzet od odlične novinarke..izazvao je nenormalne komentare?!!

    1. Cenim da je tebi kriterijum ko je „odlicna novinarka“, i sta je „normalan intervju“ baziran na tome da li je „novinarka“ kao i „intervju“ na liniji podrzavanja albanskog nacionalizma ili nije?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.