Pacoli: Slovačka spremna za kosovsku kancelariju

Ostavite komentar


  1. Pacoli je milijarder I vrlo ozbiljan čovek. On se vidja sa Putinom kad god zaželi. On gradi gradove po Rusiji Uzbekistanu Kazahstanu I drgim državama sveta. Njegova firma je izgradila današnju zgradu Švajcarskog Parlamenta. Tako da on govori istinu. To što nama ne odgovora to je druga stvar.

    1. Mozda se sastajao sa Jeljinom ali sa Putinom sigurno ne. Nego, lose glumis srpskog komentatora, bas lose.

  2. Kakva je to kancelarija za Kosovo, da li je to svakako kancelarija Marka Đurića, jer je njemu podrška diplomatija najviše potrebna.

  3. Koji je bre ovaj ministar spoljnih poslova, kad im Amerika vodi spoljnu politiku? Smejurija.

    1. Kamo srece da Amerika vodi spoljnu politiku Srbije. Tada ne bi Daca-koferce na losem engleskom jeziku, pricao onima iz Indije iz koje zemlje dolazi.

      1. A na kom losem jeziku Pacoli objasnjava kako to da mu „drzava“ ima srpski naziv Kosovo? I jos nesto, kako bi bilo da se dogovorite sami sa sobom, jedan dan trubite kako ste „nezavisni“ a sledeci kako ste ponosni sto vam Amerikanci upravljaju „drzavom“. Srpski naziv, jedan dan „nezavisni“ sledeci zavisni… Sizofrenija cista.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.