Pacoli: Srbija lobirala protiv Kosova novcem i ženama

Ostavite komentar


  1. Srbija lobira cinjenicama i istinom dok vi dajete dzakove novca za otimanje Srpske teritorije

    1. Gospodjo Sanja, ko izgubi rat taj gubi i teritorije… Ist to je snaslo i mnoge druge zemlje napr. Austro-Ugarsku, Otomansku Imperiju itd… Lobirali ili ne Srbija treba da se dogovori sa susedima ili ce dobiti jako bolne sankcije.

    1. Ne postoji „povlacenje priznanja“ ili „odustajanje od priznanja“ u medjunarodnom pravo.To sto debeli Dacic predstavlja javnosti to su izjave dobijene obecanjima ili potplacivanjem.Mozes da se setis da su vec stigli studenti sa Lesoto koji ce biti skolovani po Srbiji besplatno.Ako tako pocinje sa povlacenjem priznavanja sta ako recimo USA ili France ili Njemacka povlace priznanje Srbiji.To nema smisla.Sasvim glupa stvar.Neko moze da ima ili uopste nema diplomatske odnose a povlacenje – boze sacuvaj

      1. Mili moj…ko da pisem pesmu Severine….Medjunarodno pravo je prekrseno 1999 od strane Natoa.Usput zbog tvoje anoreksije nije lepo da vredjas “ debele“ ljude.Mozda ti se vise svidjao Jeremic narocito zbog zasluga po pitanju m.suda pravde…ili te boli (raduje) sto ga je prijatelj Tači spomenuo( zahvalan)Ps. Moras jesti jer ti se ocigledno muti pamet!!!!

        1. Ne bi bilo lose da prelistas malo vise i to upravo ove novine i saznaces zasto je taj NATO radio to sto je radio.Dobro je da jos uvek ima hrabrih i umnih na ovim prostorima.Pitaj sebe kako to odjednom svi mrze srbe.Ili ce mozda i to da sredi tvoj omiljeni debeli pacov

    1. Gospodo, Dačić je kopirao Pašića. Pre 100 godina ista „Politika“ primenjena u Versaju Iste Fore i Fazone koristio Nikola Pašić u natezanjima ko će šta dobiti posle velikog rata.

  2. Pacoli je upravo izrekao metode kojim se albanci služe, jer na Kosovu cveta seks trafiking i trgovina drogom.

    1. Sta rece pa jesi li pre kojidan citao da devojke iz Nis-a idu nocu „nocnim barima diskotekama“ na Kosovu sa Albancima i vonjicima KFOR a ujutru nazad kuci , ito tako je bilo i na vesti da se serpkinje srednjeskolke bave se prostitucijom i to cak naplate sa jedan burek i jogur u Sterpce , Grcanicu , Severnom Mitrovicu …

      1. Mnogo ste smešni?! Ispada, nekako, da Albanke ne vole „onu“ stvar i da pate od viška morala? A znate da nije tako?! Albanci su poznati kao narod koji ume da gurne guze svojih žena u bilo čije krilo, samo ako od toga imaju koristi. Ja sam živeo na KOSMET-u i znam za sklonost Albanaca ka mitski nenormalnim pričama u koje bi teško mogao da poveruje i prosečan desetogodišnjak?! Sećate li se optužbi albanske strane, koja kaže, da su Srbi silovali 50.000 Albanki ali, kada treba pokazati koje su to Albanke silovali, to su uvek neke druge. Nikako vaše sestre ili žene?! Mislim, znam da je to obična albanska glupost ali oni koji vas guraju u propast i krvoproliće, prave se kao da vam veruju uprkos saznjanju da bi Srbi, u tom slučaju, morali stalno da drže otkopčan šlic, kako bi opravdali vaše optužbe. Nema „poštenijeg i moralnijeg“ društva od albanskog dok u isto vreme cveta nevidjeni nemoral i ono što je medju normalnim ljudima neshvatljivo. Manite se žena gospodine i podržavanja ovakvih gluposti, čak i kada dolaze od Pacolija.

  3. Kaže torbama novca i lepim ženama, ova izjava govori o spoljnoj politici države Kosovo, znači ukoliko oni tvrde da je Srbija tako postigla povlačenja priznanja nezavisnosti, oni su onda na isti način postizali priznanja. Samo očigledno ne znaju da je Srbija zemlja sa dugom istorijom dobre spoljne politike.

  4. Pacoli zamenio teze, upravo su oni ti koji su pokušavali na ovaj način da udju u Interpol.

      1. Niste morali da ih vodite. Same su išle. Za arnaute, koji su došli sa turcima, kao njihove prateće i divlje horde, svaki Turčin je bio „sultan“ i mogao je da radi šta hoće. Ako malo bolje pročeprkate po prošlosti, videćete da je to za većinu Albanaca bila čast.

      2. Sramota da Oliveru ćerku kneza Lazara i kneginje Milice poredite sa npr. Fljorom Čitaku. Sultanija Olivera je bila velika ljubav sultana Bajazita koja nije udajom prešla u islam. Kada ih je tatarski kan Temerlan zarobio, Bajazita je bio primoran da u kavezu gleda kako njegova ljubav služi Temerlan i od ljubavi i poniženja je umro, sultanija Oliveru su pustili bez ikakvog otkupa. Čitavih 80 godina je trajala sloboda koju je Olivera kupila i za to vreme je Beograd postao glavni grad Srbije. Za to vreme je Temerlan skoro sve Bugare poklao i Bugarske su masovno silovali, tako da većina Bugara nemaju slovensko poreklo i nisu bele puti već su Tatari.

        1. Bugari nisu nikada bili sloveni nego su slavizirani.Tatari i bugari su zapravo jedno te isto.Timurleng, Tamerla Temudjin nazovi kako oces nije bio Khan Tatara nego Mongola.Mongoli su porazili Bajazida 1402.A da su srpkinje bile u haremu raznih sultana to je istina jer su bile i druge sa balkana.

  5. Veoma interesantan stav gospodina Pacolija ali, rekao bih, TIPIČNO ALBANSKI NAČIN REAAGOVANJA, koji za poznavaoce mentaliteta ovoga naroda ne predstavlja nikakvo iznenadjenje. Od njih se može očekivati, ono što se ni u snu ne može sanjati, bez obzira da li je u pitanju čovek koji se hrani na kontejneru u Prištini ili gospodin Pacoli. Šta kaže? Srbi su „lobirali novcem i ženama“, znajući da ne postoji nijedan medjunarodni visoki predstavnik koji je boravio na Kosovu i Metohiji a, da ga Albanci nisu oženili Albankama, niti postoji stranac kao pripadnik neke medjunarodne organizacije na KiM, koga Albanci nisu potplatili ili zastrašili. Tipičan albanski način delovanja u svim sferama života je: ŽENE+NOVAC+TEROR. Retko ko uspe da odloli ovom arnautskom „svetom trojstvu“.

    1. Nemo da nas brukas zemljace svojim neznanjem.Flora i Vlora su dva sasvim razlicita imena .Ispadas izuzetno glup .I sta ima jos da je gledamo sasvim zgodna zena kao u ostalom i sve albanke

      1. Imao sam prilike da posetim i Albaniju i Kosovo i video ne jednu Albanku tako da ti preporucujem da proveris dioptriju.

      2. Izvinjavam se zbog dva putsa pogresno napisanog imena, kao i zbog mesanja Mongola i Tatara.

    2. MOja je sasvim u redu.Samo malo prelistaj svetsku stampu.i gledaj albanske devojke Rita Ora Dua Lipa Bebe Rexh itd itd .Glumice prave .Sto jeste jest.

  6. Njegov sunarodnik,šiptar,Dzavit Nimani je rekao da na Kosuvu treba dovesti što više devojaka iz Srbije da rade,jer su šiptari veoma potentna nacija.Zašto evropa ne reaguje na ove idiotizme!Kako on može da bude predsenik neke,pa i nelegalne i nepriznate vlade?Sram ga bilo.Nadam se da ima ćerku.

    1. ne znam u čemu je problem, koliko znam Kosovo je međunarodna činjenica i država i kada se to spozna lakše će biti zaključiti mir, to se vidi i iz Trampovog pisma a Tramp nije bilo ko, Zar ne?

      1. Toliko ste „medjunarodna cinjenica i drzava“ da niste u stanju da se uclanite u UN, UNESCO, Interpol, Savet Evrope, OEBS….

  7. Komentar koje ovde nalazim zvuce kao da pripadaju citaocima ,,onih,, drugih novina. Masovno zagađenje prostora.

  8. Pa videlose nako sto nije primleno Kosovo na interpol ona slavle odma tu u sali preko 20 starleta koje se raduju sto posto (recima 100% jer imate traumu od brojeve posle Carine Kosova 100%) nisu diplomatke nego …

  9. Dal on to nama sugeriše da je ponestalo love i žena te da je ekonomija stala na Kosovu?
    Rusi problem,? Zbog zakazivanja sednica ili vraćanja na aerodrom?, to je njihovo legalno pravo da se vrate u Prištinu, pošto niste članica EU, NATOa, UN itd , a deo ste Srbije po zakonu, bez obzira na bilo šta što ste usvojili , mogu da vas izbombarduju bez polaganja računa bilo kome.!, i kad legneš da pajkiš razmišljaj o tome!

    1. Republika Kosova ko shto je drzava ne treba da bude u EU. NATO. ITD. vazno I’ma svoje granice vojsku simbole zakone presednika ministra.fifa uefa
      I vi niste u EU I NATTO. a mi sigurno bitcemo u Interpol I unesko. Bilo je 76 na 54 za nas. To govori sve vidite brojku onda javitese

  10. Zalosno je imati ministre spoljnih poslova oljicenja kao Pacoli i Dacic.Mi balkanci jesmo dosta iza zapadnjaka,po svemu,ali da nas predstavljaju ovakve gromade neznanja,nekulture;to nismo zasluzilji.

  11. Jeste bas. To sto se na Kosovu trguje drogom i zenama ne znaci da vlasti Srbije to rade.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.