"Pad Vučićeve vlasti i raspad SNS"

Koja su politička očekivanja opozicionih stranaka za narednu godinu

Ostavite komentar


  1. Opozicija nema argumenata ni za samu sebe što postoji, jer nemaju ni program niti lidera a prošlost imaju takvu da ih još sto godina od učinjenih prevara, zloupotreba i pljački države i građana, neće uticati da se zaboravi.

  2. Libertarijanci bilo koje boje, očigledno ne shvataju da se svet drastično promenio u poslednjih 20 godina, a naročito u poslednjih 5-6 godina. I treba da očekuju pad Vučića i raspad SNS, ali ne znam kako ne vide ili ne žele da vide da je narodu više svejedno da li će na vlasti biti SNS, DS, SPS ili bilo ko sličan njima… Na žalost, u slaboj ponudi alternative svedoci smo uspona ekstremne desnice širom Evrope, ali kao opcija koja nije u stanju da ponudi trajna kvalitetna rešenja za rešavanje problema 99% populacije, ni oni neće dugo. Poslednji izbori u Bugarskoj i Moldaviji nagoveštavaju u kom pravcu će se kretati budućnost društvenih odnosa, pa ko ima oči neka gleda… a ko ima razum i inteligenciju neka gleda unapred, kud plovi ovaj brod…

  3. Gradjanima nisu potrebni politicari koji su svoje umece u otimanju,kradji pokazali,nama su potrebne nove politicke elite koje ce uraditi jedan dobok rez koji ce odstraniti sav kancer koji je napao ovu zemlju.Mislim da je gradjanima dosta svega…vreme je za nesto novo.

  4. Može da pobedi jedan kandidat a ne pobedu kandidata.To ne da nije moguće prvenstveno zbog nekvaliteta opozicionih kandidata pod jedan a pod dva opozicija i tzv dmokratska se ne može ujediniti a kamo li cela.Ovo je samoobmanjivanje jer kako reći narodu opetćemo izgubiti.

  5. Koliko ste smesni! Mi smo bre narod stoka, nama kada se neko trudi da bude dobro neodgovara a oni koji su losi kujemo u nebesa! Ne mozete mu nista, crknite od ljubomore ali mi boljeg premijera nismo imali. Prosla vlast nas je dokusurila, imamo mi jos da se oporavljamo!

  6. Potrebna je neka nova snaga,moze se prosto zvati ALTERNATIVA. Neka nova grupacija koja ce narodu dati nadu.Aktuelna vlast je katastrofa,ali im nabrojani politicaari nisu alternativa. Hajdemo isspocetka… Srusili smo Milosevica…

  7. Jedini argument kojim se vode ovi ljudi sa transparentima je taj da je druga opcija odnosno da ne pripada opoziciji Vučić!

  8. У новој 2017.години опозиција и даље жели изборе да би некако дошла на власт. Но, поставља се питање: шта су допринели да народ боље живи у времену између поновних избора? Ништа. Изборе желе зато што се помоћу њих финансирају а народ и даље тапка у месту. Што више партија то мање демократије а више лажних обећања. Ни код бабе нема џабе па народ мора платити да би ишао на изборе………..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.