Pahor: Pripremam se vrlo pažljivo i odgovorno za funkciju specijalnog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine

Ostavite komentar


  1. Srbija nikako ne sme da dozvoli da neko tako pristrasan kao sto su Pahor i Slovenija zauzmu mesto specijalnog izaslanika. Neuravnotezeno i pro-velikoalbansko vodjenje tih, vec i do sada neravnopravnih, „pregovora“ mogu dovesti samo do novog sukoba a ne i do resenja

  2. Zasto prihvatamo Slovenca, pa oni su jos u staroj Jugoslaviji podsticali separatizam na Kosovu. Mislite li da su promenili misljenje? Nemoj da se zavaravamo, potuljeni su to neprijatelji Srba i Srbije. Nasi politicari kao da se takmice da za saradnike biraju sto jace neprijatelje, od Engleza do Slovenaca. Neka nam je Bog na pomoci!

  3. Poštovanje I unapred Vam hvala gospodine Pahor.
    Vi ćete pokušsti da vratite ..bar trgnete RSRBIJU..ka vremenu u kome živimo.i politici RSRBIJE ka EU.
    Gradjani Prestonice RSRBIJE..žele Vam svaki politički uspeh!!
    J

  4. A on siguran sto posto da ce doci na tu funkciju. A znamo da ce mu sef biti Berlin, tako da bolje da Srbija prekine pregovore sa Kosovom uz posredstvo EU, gde i posrednik uglavnom samo radi za jednu stanu koju zapad protezira.

  5. @Gordana 77g dipl.pravnik

    Mozes da govoris samo u svoje ime ili u ime tog autosovinist-drma me stokholmski sindrom drustvanceta a ne u ime gradjana
    Srbije ili Beograda.

  6. @Gordana 77g dipl.pravnik

    Kakva manifestacija podanickog mentaliteta, strasno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.