Pajtić: DS kakvu Srbija zaslužuje

Ostavite komentar


  1. Pajticu, vi ste lazne demokrate, najveci lopovi, oni koji su Srbiju rasprodali i opljackali. Vama je mesto u septickoj jami. Srbiji niste potrebni.

  2. GOSPODINE PAJTICU PA NEMOJTE VISE MALTRETIRATI OVAJ NAPACENINI NAROD KOI STE POKRALI.

  3. Gospodine Pajticu, Nepristojno je uporedjivati obespravljenost i ponizenje, kako kazete "svake prosecne srpske porodice" sa istom takvom sudbinom DS. U rukama DS bili su i noz i pogaca i sta je uradila za gradjane Srbije i Srbiju? Ne mozete se iz blata podici samo na osnovu cinjenice da je sadasnja vlast SNS i SPS sa satelitima gora. Srbiji su potrebni potpuno novi, neokaljani, sposobni i posteni ljudi. AV je shvatio da je pre dvadeset godina pogresio /za ovo sto sada radi takodje ce se pokajati za dvdeset godina/, vi nikako sopstvene greske da prepoznate. DS je na vlast dovela i Dacica i Vucica.

  4. kamo sreće da i ostale stramnke u srbiji slede primer demokratai u svojim strankama organizuju slobodne izbore sa višekandidata. bez demokratije u strankama, nema demokratije u srbijio. to bi i vovi botovi trebalo da znaju, bez obzira na senhdvič i dnevnicu.

  5. Da je bilo pameti i hrabrosti pa da je DS ugasena nakon ubistva Zorana Djindjica.
    Ovako,nejaki i nedorasli Urosi su od mocne stranke napravili vasar tastine i zalosnu politicku pijacu sa Zivkovicima,Tadicima,Djilasima,vama…
    Kakvo je vodjstvo,takva i stranka!Svako normalan,pristojan,bez bot-mozga je pobegao iz stranke ili otisao u SNS za bolje pare.Sto govori sve o politickoj klimi i tezini politickih uverenja pozicije i opozicije.

  6. "Da je bilo pameti i hrabrosti pa da je DS ugasena nakon ubistva Zorana Djindjica." Šta Vam pada na pamet; pa oni su se taman ratosiljali napasti i konačno mogli da nastave tamo gde su stali kad je dr. Đinđić udbi oteo "demokratsku stranku"?! Dobiše priliku da se pokažu u pravom svetlu!…

  7. Čitam komentare o navodno lažnim demokratama, napaćenom narodu, nožu i pogači koja je bila u rukama DS-a, pa se pitam kako je moguće da ti "misleći ljudi" pridaju toliki značaj DS-u. Zar u Srbiji za 26 godina višestranačja nije postojala ni jedna druga stranka, ličnost koja je doprinela da Srbija bude ovde gde je danas, a vi tako nesrećni i gnevni. Biće dragi moji potpisnici takvih komentara da ste svi do jednog bili pomalo socijalisti, radikali tj. naprednjaci, narodnjaci… pa vas danas grize savest što ste lično učestvovali u razaranju Srbije. Napadom na DS vi u stvari pokušavate da abolirate sebe.

  8. Pitanje za komentatore (ne botove): – Koliku dugo bi trajala vaša sreća da se DS, na primer sutra ugasi i u šta korisno bi se vaša radost pretvorila?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.