Pajtić: Ni stotinu Tadićevih eseja ne briše činjenicu da je razbijao DS

Bivši predsednik Demokratske stranke o tvrdnjama koje je izneo lider SDS u svom najnovijem autorskom tekstu

Ostavite komentar


  1. Slažem se sa Pajtićem.
    To što je Tadić uradio nema opravdanja. Nije odoleo da se svojim odlaskom sveti pojedinim ličnostima iz vrha DS, zaboravljajući da je DS iznad svih njih.

  2. Apsolutno je Pajtic u pravu pravi razbijac DS a izgleda i opozicije. Vrlo slican prvorodjenom

  3. Neće biti.
    DS ga je minirao u tim izborima.
    I opet je imao 150000 glasova.
    Koliko ti, Pajtiću, imaš?

  4. Ono sto je najgore, Tadic je krsio ustav koji zabranjuje predsedniku Srbije da obavlja drugu javnu funkciju, a on je je ostao predsednik DS. odredjivao premijera i sastav vlade. Tako je utabao put aktuelnom predsedniku da zloupotrebe javnih resursa, institucija i medija dovede do savrsenstva. Sada imamo parlamentarnu demokratiju na papiru, a autokratiju u stvarnosti.

  5. Vučić bi, iz zahvalnosti, na zidu svoje kancelarije trebalo da drži uramljenu Tadićevu sliku. Čovek ga je bukvalno za ruku uzeo i doveo do Andrićevog venca.

  6. pajtic je potpuno u pravu znamo ko je bio tadic ali jako dobro znamo ko je i pajtic
    moje licno misljenje je da je tadic bio mnogo manje zlo

  7. Nema razlike izmedju vas dvojice.
    Nijanse su u pitanju.
    DS-a vise nema, a da je pravde trebalo je da krivicno odgovarate.
    Sada je kasno i mozete da lupetate sta god vam je volja.

  8. Nešto više verujem g. Tadiću nego vama pravnicima, jer vi ste vrhunski manipulatori.

  9. Čini mi se da g. B.Tadić, pročitavši njegov pogled na sebe i okolinu, nema sposobnost da realno sagleda i proceni i sebe i svoju okolinu, i svoju ulogu i po društvo i po državu, kao i negativne posledice svog ponašanja. Koja je smislenost njegovog iskaza – da je napustio stranku da bi radio na njenom ujedinjenju.. te da je preuzeo na sebe da je ponovo ujedini …! Meni je takav stav racionalno neobjašnjiv – sem kada ga gledam kao deo njegove nesvesne narcisiodnosti i umišljene osobenosti.

  10. Kako da bilo kome od vas verujem. Ti si lagao da nije bilo glasanja iz Bodruma. Ako već sve, kako kažeš, pamtimo.

  11. Sve je tacno Tadic je unisto ds sa Krsticem i Mikijem Rakicem Markom Djurisicem ja sam clan ds od 1996 go i dalje sa.

  12. Pamtimo mahanje avionskim kartama iz Bodruma. Sraman pokušaj obmane građana. Izgubio si kredibilitet Pajtiću. Nemaš pravo nikoga da kritikuješ, pa ni Tadića.

  13. G-dine Pajtiću, bitno je jedno da ste i Vi učestvovali u tom razbijanju! Tadića ste prodali Vi i Djilas.

  14. Pajtic je svojim nekompedencijom, nesposobnošću i nepotizmom okrenuo glasače u Vojvodini protiv Demokratske stranke. Pajtić je pojam nekompetentnosti zbog koje su se građani okrenuli snsu.

  15. Loš glumac pred praznom dvoranom izjavljuje: Vidimo se u nekom drugom filmu.
    Državnik za sobom ostavlja državnička dela, a vladalac prljav veš.
    Velikani se povlače na vrhuncu karijere. Psiholozi znaju da je to pravilo za svaku igru.

  16. Pajtić je za Tadića nula, uostalom što ne stane na izbornu crtu i vidi šta narod misli o njemu.

  17. Već je Pajtić bio spreman da sarađuje sa Narodnom strankom a priča o DS .Tadić je ipak bio i ostao pravi predstavnik demokratije.

  18. DS je nakon Zoranovog ubistva i promene Statuta, odbacivanjem programa, izgubila demokratsku sustinu. A posebno je ekipa oko Borisa unistila Zoranovo nasledje. Onaj nesretnik iz Uzica sto ga nije bilo sramota da kaze da je vreme da se izbaci Zoranov leš iz Krunske…to nikad nije bio leš već najveca vrednost neka vrsta moštiju. Tu se krenulo u put bez povratka za stranku koja ono”demokratska” je odavno izgubila, a posebno sad joj ne prilici…

  19. Ah, nista ne brise cinjenicu da si ti podmuklo mecao klipove njemu da izgubi predsednicke izbore da bi se domogao da budes predsednik Ds. Tako si unistio stranku i celu Srbiju.
    Pisem kao ocevidac.

  20. Više verujem Borisu Tadiću.Za mene je on najbolji od svih sadašnjih političara.

  21. Tačno tako. Onaj ko na takav način (nadam se) završi političku karijeru, treba da se zavuče u mišiju rupu i ćuti do kraja života. To što je Tadić uradio bi izazvalo zgražanje u svim društvima, od Starih Grka do modernih demokratija. Nedostatak elementarne sramote govori o toj prenadmenoj ličnosti sve. Sramotno je i njegovo današnje pršenje. Kakva kandidatura za predsednika? Idi na selo i kupi kazane pa peci rakiju kao Toma.

  22. Potpuno sam saglasan sa Pajticem u vezi razarajućeg efekta na stranku koji je pred izbore imao odlazak Tadića. To mu nikad ne mogu oprostiti jer je, to, zapravo pocetak kraja one DS u koju sam mogao da verujem. Zato, Tadić ne zaslužuje mesto u demokratskom krilu opozicije.

  23. Tadić je 2014. navodio Zorana Živkovića kao razlog izlaska iz DS. Sve se koristi u dnevnopolitičke svrhe, računajući na srpsku kratku pamet. Na svu sreću Tadićev „drugi film“ nikada nećemo gledati.

  24. Vidiš šta se radilo u demokratskoj stranci a čovek platio glavom . Pajtić,Tadić i Đilas rasturili stranku potpomognuti Jeremićem . Oni danas nekom da pričaju o demokratiji ološ živi samo se borili za svoje duše.

  25. Kada je Tadić izgubio od SNS-a bilo je za dlaku. A ti kada bi izašao ne bi prošao cenzus! To je jasno kao dan.
    Istisnuli ste ga iz stranke pa vam je on za sve kriv. A svoju ličnu krivicu niko od vas ne preuzima. Sramoto jedna baviš se Tadićem umesto da se ujedinite svi protiv ovog zla!

  26. Pa bogami i Vi gosn. Pajtiću niste mnogo bolji. I Vi ste svesno ili nesvesno, namerno ili nenamerno razbijali DS.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.