Pajtić podneo ostavku na mesto narodnog poslanika

Ostavite komentar


  1. Ma kome ste vi vise bitni?Bolje da se posle one afere vise i ne pojavljujete u politici i javnosti.

  2. Potpisujem sve što ste rekli, gospodine Pajtiću, i još bih dodao da polako sve vaše kolege političari daju ostavke na sve funkcije u Srbiji koje bi eventualno uticale na razvoj društva ubuduće, znači neka vrsta lustracije, odmah.

  3. Kad, na primer, fudbalski selektor nešto ne uspe, onda on ne podnese ostavku zbog PODRŠKE nekom (na primer, navijačima), nego zato što je doživeo neuspeh i zato što je nesposoban.
    Uljudni i obrazovani Saša Janković je dobio 3.3 puta manje glasova od onakvog Vučića i samo 1.5 puta više glasova od cirkuzanera Preletačevića… E pa profesore, to je neuspeh.

  4. Šutanovac je uspeo da ga natera na ostavku mada je Pajtić dobijaao poslaničku platu iako nije dolazio na skupštinu i to bi trebalo da vrati budžetu!

  5. Posle silnih afera Vi ste do sada čekali da date ostavku!Bolje ikad nego nikad!

  6. Ostavka se ne podnosi na način koji je Pajtić preduzeo, postoji propisana procedura. Tako da je to prazna priča.

  7. Bojane, imali smo priliku da se upoznamo i razgovaramo u Nišu u DS-u na tvojoj promociji kao kandidata za predsednika stranke. Ja sam da budem iskren podržao G. Lutovca a tebe poželeo za premijera, ali moram da kažem da sam u tim izborima bio u kontroli BM u Doljevcu, postojbini aktuelnog niškog predsednika GO. Sve je bilo farsa, jer smo biračko mesto tražili od 08,00h do 11,00h i kada sam stigao već je glasalo 85% tzv. članova doljevačkog DS . Naravno Šutanovac je dobio skoro 100% glasova. Razlog: Mikica je njegov fan. U suštini nemam ništa protiv Šuleta i cenim njegovu istrajnost i oštrinu, ali on ne zaslužuje da ga ovakvi i na ovaj prljav način biraju i promovišu. Poenta svega što hoću da kažem je da je nelegitimnog Mikicu i njemu slične izmislio Dušan Milisavljavić, tvoj naslednik u parlamentu. On je urnisao niški DS strašnom negativnom selekcijom, a sad mu se ukazala još jedna prilika, kao i u prošlom sazivu, kada je odustao dr. Stojković, da gradi svoju prljavu karijeru na bolesnoj deci. Ima nas koji smo ostali u DS i koji zbog njega i raznih Mikica nismo imali šansu da za ove 5 godine napravimo u Nišu pristojnu stranku.
    Ipak, drago mi je da više nećeš davati legitimitet ovoj skupini u Skuštini, a žao što je i svi ostali ne napuste.

Ostavite komentar


Politika

Konjufca: Scenario za Banjsku je identičan ruskoj invaziji na Krim 10

Konjufca: Scenario za Banjsku je identičan ruskoj invaziji na Krim

Predsednik Skupštine Kosova Gljauk Konjufca rekao je danas da je scenario za incident u Banjskoj pre godinu dana, koji je on nazvao terorističkim, identičan ruskoj okupaciji Krima 2014. godine.Konjufca je dodao da Rusija nije odustala od ruskog sveta i da Srbija takođe nije odustala od srpskog sveta, dok je cilj napada u Banjskoj bio aneksija severa Kosova.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.