Pajtić: Prelević da kaže imena

Ostavite komentar


  1. Pajtic je politicar koji iza sebe ima bezbroj afera i malverzacija tako da mu ne prilici da nekoga proziva za odgovornost.

  2. samo nemojte da Pajtić prića i traži pravdu jer on sam treba da odgovara pred nadležnim organima i vrati sve sto je pokrao od naroda

  3. A ko je u Subotici u jednom danu otpustio na ulicu 7000 radnika, da li to interesuje Pajtića , ko je oplačkao razvojni fond Vojvodine, ko je bespravno podigao ne samo te objekte na Savamaloj ,ko je kao ministar i u čijoj vladi jedan jedini bilbord ““““Očistimo Srbiju““““ -ministar za Ekologiju , platio pola miliona eura.Ko je i kao čiji ministar za poljoprivredu kupovao neispravne softvere i prodavao veštak namenjen isključivo poljoprivrednicima i na kraju ko je Olivera Dulića bez javnog konkursa zaposlio u uglednoj bolici u Novom Sadu i ko je lagao za drugu fazu Kamenice, ajte odgovorite to Pajtiću.Usput rušiti nelegalne objekte država može kad hoće i kako hoće.Možda su radnici hteli tako jer se plaše tajkunsko-mafijaške DS.

  4. Pajticu, sta ti imas da kazes za sebe?! Gledas u ogledalo i komentarises druge…

  5. Posle toliko malverzacija gde je pominjano njegovo ime, Pajtic je sad nasao nekog da proziva?!

  6. Prvo kada se završe svi krivični postupci protiv dotičnog gospodina Pajtića tek onda moze da komentariše o drugima.

  7. Vazda nesto lamentuje. Kako samo nije bio dovoljno mudar, spsooban i azuran da radi kad je imao priliku nego da gomila probleme da sad ne znamo odakle da krenemo

  8. Istina je da DS godinama opstruiše projekat Beograd na vodi i to ne samo pravno već i kriminalno i DS treba ad snosi odgovornost za nezakonita dela.

  9. Pajticu, nista me ne bi iznenadilo da se na kraju ispostavi da je DS umesan u rusenje nelegalnog naselja u Savamali.

  10. Pod hitno da se objavi odakle ovim personama navodne informacije. Zasticeni izvorui po Zakonu o informisanju, a? Amnestiraju od odgovornosti za lazno optuzivanje i sirenje panike, jel?

  11. Našao čovek da priča o aferema, pa Pajtić čovek sa sumnjivom prošlošću i još sumnjivom sadašnjicom.

  12. Pajtic sav vazan napada vlast a sam je odgovoran za milionske pronevere u Vojvodini.

  13. Dokle ce vise u nasoj drzavi ljudi koji su najodgovorniji za razne pljacke narodnih para da glume postenje? Sta Pajtic ima kome da govori o postenju i pravu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.