Pajtić: Već bih potpisao da mi je ponuđeno

*Vjerica Radeta: Ne prihvatamo ucene i ultimatume
Vođa SRS i bivši lider DS spremni da potpišu zahtev za smenu Aleksandra Martinovića

Ostavite komentar


  1. Meni sve to liči na glupiranje radi neke mediske pažnje a rezultate u tome nevidim.Šta i da smenite Martinovića doće drugi ni taj vam se neće dopasti a mi građani vas plaćamo dok se vi tamo glupirate umesto da sednete i da radite.

  2. To je samo potpis za održavanje sednice Administrativnog odbora, ne i smena kao što piše u podnaslovu članka, vladajuča većina ima više članova Administrativnog odbora pa bi i zahtev za smenu bio ćorak.

  3. Pajtić i Šešelj potpisuju samo zahtev za sednicu Odbora , a o smeni Martinovića nema ni govora, zna se da manjina ne može smenjivati većinu .

  4. Vladajuća većina ima većinu u Administrativnom odboru tako da je iluzorno očekivati smenu Martinovića.

  5. Potpis je za novi sednicu Administrativnog odbora, ne za smenu, do smene nikada neće doći voljom manjine.

  6. Cenzus koalicija nastavlja sa provokacijama. Dobro je što će na parlamentarnim izborima skupština biti očišćena od ovih stranaka koje su tu na silu ugurane.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.