Pajtić: Vučić da se ne poredi sa Đinđićem

Ostavite komentar


  1. Premijer Vučić nikada sebe nije poredio sa Đinđićem i to je opet još jedna u nizu laži Bojana Pajtića.Bojan Pajtić ne prestaje sa svojom praksom laganja i prevare građana Srbije.

  2. Upropastili ste Đinđićev DS od onolike stranke napravili ste brod koji tone i koga svi napuštaju.

  3. Pajtic je bas takav tip pregazio sve vrednosti,stalno izgoara neistine i gazi principe.Hvala na detaljnom opisu sebe samoga.

  4. Ovo što je izjavio o pričanju neistina, kršenju svakog principa, gaženju svih vrednosti to je ono što upravo taj isti Bojan Pajtić radi. On samo to radi i ništa drugo.

  5. Pajticeva retorika je smesna a to ce videti uskoro na izborima u svojoj stranci gde ce mu reci njegovi sta misle o njemu a za druge i da ne pricam.

  6. Moram priznati da je Pajtic u pravu jer ih i ja ne bi poredio,Vucic je gromada od coveka i najveci srpski drzavnik u novijoj istoriji.

  7. Also, botovi, za par meseci su izbori predsednički, posle kojih se raspušta skupština, za godinu dana ćete svi biti bez tih bednih državnih poslova za koje se toliko grčevito borite, bolje na vreme napustite brod ko pravi pacovi koji jeste 🙂
    Izvinjavam se pacovima, nije mi bila namera da ih uvredim.

  8. Svi poslovi i titulice od Đinđića su bile fingirane da bi isti dobio na težini.Iza Vučića stoji i EU, kao i Rusija, SAD pa i izjava samog Hana da je državnik , zbog čega je isti i dao ovaku izjavu jer ni za jednog lidera iz DOS-DS nikada niko to nije izjavio.Ljubomora je netgodna stvar.

  9. Vučiću i ne treba da se poredi sa Đinđićem! Pogotovo sa onim kontroverznim delom Đinđićeve ličnosti. Kada bi se poredio i na tome gradio vlastitu harizmu, onda biste vi Pajtiću lako našli razlog da ga iskreno pratite. Ovako, ostaje samo preporuka, da ukoliko nešto Đinđićevo prepoznate kod Vučića, ,,batalite" DS i priključite se SNS-u. Ne biste bili ni prvi ni poslednji…

  10. O cemu ti kukavce jedan kukavni govoris? Ko se poredjuje sa Djindjicem? Ne znas vise kako da napadnes Vucica pa si krenuo da lupas sta god ti padne na pamet. Jadan si.

  11. Ceo vrh DS se vec vise od decenije skriva iz Djindjica i pokusavaju da uzmu politicke poene na osnovu njega. Medjutim cela Srbija zna da su oni direktno umesani u njegov smrt. Sto se tice Vucica posle ulaska u EU mozemo slobodno da ga poredimo i sa Djindjicem i sa Titom.

  12. Pajticu, sa kojim god covekom da se poredi, Vucic ce uvek biti bolji politicar od tebe i to je istina sa kojom ces morati pre ili kasnije da se pomiris. Tvoje vreme je proslo. Tvoje izivljavanja i pljackanje, takodje.

  13. Izgleda da na B92 vise nije ni potrebno, pa su se svi botovi srucili na onih malo medija, koji se usudjuju da kritikuju i razoblicavaju poraznu, kriminalnu i razornu vlast Vucica i SNS.
    Svima njima porucujem, da su saucesnici u zlocinackom poduhvatu unistavanja Srbije.

    A spomenuti Vucica i Djindjica u istoj recenici je gore od svetogrdja. Mozda se cak ni Vucic ne bi usudio da samog sebe poredi sa njim, da ima sposobnosti da shvati koliko je nistavan naspram Zorana Djindjica.

  14. Ovo sto je moderator dozvolio je SRAMNO! Desetine polupismenih … koji ne biraju reci da bi hvalili jednog kabadahiju koji se od siledzije magicno transformisao u Evropejca! ZASTO dozvoljavate da vredjaju coveka koga je bas ta siledzijska Srbija streljala? Jedinog premijera koji se STVARNO pokusao da za Srbiju nesto uradi. A o njegovim intelektualnim kvalitetima ova botovska … ne mogu da sude jer NEMAJU POJMA!

  15. Pajtiću bi bolje bilo da nas više ne obmanjuje, a dosta smo ga trpeli svih ovih godina unazad. Siti smo njegovih laži.

  16. Otkud se Pajtić sad setio Đinđića, kad je se on najviše upirao da skrene DS sa njegovog puta?

  17. Djindjić nikada nije dobio izbore. Dobijao ih je Vojisalv Koštunica. U momentu ubistva DS je imala rejting od oko 12-13%. Djindjićev rejting je bio znatno bolji od rejtinga stranke, jer se već tada primećivalo kakve saradnike ima.

  18. Nema potrebe da se Vučić poredi ni sa kim. On je do sada najbolji lider koga je Srbija imala i svi vi možete samo da se sa njim uspoređujete, ali nemate šta!

  19. Ovo je još jedan Pajtićev loš pokušaj zloupotrebe pokojnog Đinđića zarad skupljanja političkih poena pred izbore u DS-u, samo nema potrebe da to radf, a naročito da Vučića meša u to sve.

  20. Svi smo videli koliko DS na celu sa Pajticem ceni Djindjica pa s tim u vezi bolje mu je da cuti i da se pokrije usima a ne da napada.

  21. Vučić nikad nije imao potrebu da se poredi sa Đinđićem jer politiku gleda potpuno drukčijim očima i kao čovek stoji iza svojih dela.

  22. E Pajticu , da je taj Djindjic jos ziv , ti sigurno ne bi bio u prilici da nam se obracas! Zato ti je bolje da ga ni ti ne pominjes!

  23. Vučič i da hoće, ne može. U svakom slučaju on sad vodi politiku koja nas samo tera napred, za razliku od prethodnih godina.

  24. Za mene su lik i delo ZDJ negativni, od početka do kraja, ne mlgu zaboraviti njegovu ruku na metama u Srbiji , poziva NATo da se ruši i ubija Srbija zarad vlasti, ne mogu zaboraviti džakove korumptivnog novca i droge koju je uneo u Srbiju, ne mogu zaboraviti njegove veze sa zemunskim i surčinskim klanom i stradanje pri podeli plena.

  25. Pajtic kao i uvek prica i pricu i pravi neka poredjenja koja nemaju nikakvog smisla,bolje bi mu ponekad bilo da cuti nego sto ista govori.

  26. Zna Vučić šta radi, zna koliko je narod alergičan i na pomen Đinđića, a kamo li nešto drugo.Druga je stvar što je Pajtić površan i misli da Vučić ustvari hvali Đinđića.

  27. Ali zato Vojvodjani Pajtica vole da porede sa Neronom ili Alibabom pogotovo dok je imao svojih 44 razbojnika u opstinama.

  28. A okej je porediti Pajtica sa Djindjicem? Vucic je uradio za Srbiju mnogo vise od Djindjica, nema potrebe uporedjivati ih..

  29. U liku i delu imedju njih dvojice ne postoji slicnost. Slicnost je onolika kolika postoji izmedju korpe sveze ubranog voca i plasticnih replika. Lici, ali nije jestivo. Djindjic je bio harizmaticni reformator, autenticna politicka figura najveceg formata. Vucic to prosto nije i nikada nece biti. Ma koliko se trudio da ostavi utisak da je i on sposoban za velika dela, on je samo jedan netalentovani i preterano snishodljivi politicar balkanskog tipa. Zato, sve svoje karakterne i druge slabosti pokusava da kamuflira ogromnom sluzbom za manipulisanje javnim mnenjem. Otuda, placeni botovi i analiticari neprekidno ulepsavaju ono sto se ne da ulepsati, a politicke protivnike unistavaju bez imalo milosti. Kao ilustraciju recenog, procitajte komentare placenih botova na ovaj tekst.

  30. Za jedno je Pajtic u pravu,da Srbija pamti gde su je takvi kao sto su Pajtic i njegovi kompanjoni doveli.Bas zato sto Srbija pamti i Pajtic svi ostali su postali istorija.

  31. I jedan i drugi su zasluzili nasu podrsku,zato podrzimo Vucica dok jos mozemo i dok je jos na funkciji da nam pomogne,svima nama.

  32. Bolje da ne uzimate Đinđića usta osramotili ste se niste sledili njegovu ideologiju demokratije.

  33. Pajtic ocigledno halucinira Vucic se uopste ne poredi sa Djindjicem a danasnja demokratska stranka osim imena nema nista sa strankom koju je Zoran vodio.

  34. Pajtić i ovog puta koristi priliku da se pozove na Đinđića, ali džaba mu sve to… propao je načisto.

  35. Za,,Marka, i sve ostale prispele NUDLISTE,, PITANJCE, br.1 znaju li hemijski sastav ponuđenog ,,novog obroka,, pa da im se nezameri,,komentarisanje,. Prvo je Bunilo,pa Mutacija NEUROLOŠKIH,,STANICA, uz metabilički sindrom, dakle ,MNOOGO ,,ZDRAVA,RANA,, K,O I AFLATOKSIN U MLEKU,, A BR,2 Ko li Nas to kada i s kojim,, zaslugama, ,tako,Zdušno istera iz te tako poželjne Eu,. sa svim povatanim,,savetnicima iz belog sveta, sinjorem ĐULIJANIJEM,, HER GUZENBAUEROM , I MSJE ŠTROS KANOM A POSEBITO ,,PRO BONO,,ANGAŽOVANIM,,MISTER BLEROM,,,specijano proslavljenim,, liderom,, u samoj matičnoj zemlji, SA OSOBITIM ,,POVESNIM,, POTPISOM, obožavaoca Mu,dok je bio ,,samo ,, savesni učenik mentora mu dr Šešelja,jednog od tri,,oca.,,.Nepostoje,,Titulice,, na,,sreću,,ovakovih,,eksperata,,iz Leteće brigade,,talenata i obožavaoca,, megableja ,,rezona, i,,obrazovanja, I pitanjce br,3 koliki je budetski trošak za ovakve hvalisavce,, po građane Srbije dok nam ,,tako,,dobro ide,,da smo,Čak,,prestigli i neke Afričke ili dalekoistočne destinacije plemenskog ,,uređenja,,. IZ KOJIH TO,,ISTRORIJSKIH PONUKA ODOŠE SVI NAJOBRAZOVANIJI OVE UZEMLJE NAUVEK, NA BOLJA MESTA ZA ŽIVOT,I NA KOJE BI OVAKVI,,TALENTI,,MOGLI I DA POMISLE DA ODU DA,,RADE,OVAKO,,K,O NA PORTALIMA ZA,,PODRŠKE,,.SVAKE VRSTE,,,UZORA,,IM.

  36. Vucic se nije uporedjivao sa Djindjicem, samo je argumentovano odgovorio na optuzbe oko radnog staza.

  37. Komentarisu Vucicevo radno iskustvo, a kakvo to oni imaju? Ako se Djidndjic bavio filosofijom, to ne znaci da je imao potrebno iskustvo da vodi Vladu.

  38. Kakvo poredjenje,Vucic i Djindjic?!Pa Vucic je svoj uspeh gradio poltronstvom Seselju i ostalim.Cime psiho moze da se pohvali da nas ne nasmeje!

  39. Samo priča, a kada treba mladi političari, Đinđićevi naslednici, da se keširaju, mrka kapa od njega.

  40. To, kakav je neko čovek, ne zavisi od radnog iskustva… Vučić nikad sebe nije poredio sa nikim… Pajtiću ako nemaš šta pametno da kažes bolje ćuti!

  41. "Opasni su zato što su spremni da izgovore svaku neistinu, prekrše svaki princip, pregaze sve vrednosti – samo da bi u politici opstali." Bravo Pajtiću, potpuno tačno, važi za svakog političara koji se pojavio od 2000-te pa naovamo, bez izuzetka…Dakle, definicija naših političara je: Političari su opasni zato što su spremni da izgovore svaku neistinu, prekrše svaki princip, pregaze sve vrednosti – samo da bi u politici opstali.

  42. Pajtica su gradjani Srbije veoma dobro upoznali i znaju o kakvom coveku je rec i zato mu vise nista ne veruju.

  43. Ovaj Bojan Pajtic pretenduje da prestigne i Hrvata Milanovica po pokusajima destabilizacije Srbije.

  44. Nisam čuo da se Vučić poredi sa njim, Vučić je ipak pošten čovek i ne druži se sa kriminalcima!

Ostavite komentar


Politika

"Tužno je što međunarodni odnosi Srbije zavise od Vučićevih ličnih odnosa": Šta donosi "iskreno prijateljstvo" sa Mađarskom? 10

„Tužno je što međunarodni odnosi Srbije zavise od Vučićevih ličnih odnosa“: Šta donosi „iskreno prijateljstvo“ sa Mađarskom?

Predsednik Mađarske Tamaš Šujok posedio je danas Srbiju i još jednom istakao da Srbija i Mađarska nisu samo partneri već i iskreni prijatelji, što je sa drugestrane potvrdio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Iako su odnosi dve zemlje nikada čvršći, naši sagovornici smatraju da mađarsko lobiranje u Evropskoj uniji (EU) neće biti previše efikasno, te da "burazer diplomatija" kakvu vodi Vučić, nikada nijednoj državi nije donela ozbiljniji benefit.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.