Pajtić: Vučić umislio da je Luj XIV

Zašto je Republička izborna komisija prepustila predsedniku države da saopšti rezultate referenduma

Ostavite komentar


  1. Bojane Pajtiću prestani već jednom da izmišljaš stvari, kaqko bi dobio malo medijskog prostora. Ti si davno otišao u političku prošlost.

  2. Do sada je skuština birala sudije,( kakva takva ) od sada će Luj sam birati.

  3. Jadni su studenti , a i fakultet gde ti predaješ, a i ispireš studentima mozak , kao što je i tebi ispran.Shvati , ljudi su misaona bića, svako ima pravo na svoj stav , komentar …ne mora se podudarati sa stavovima nekog Vučića, Pajtića, Tadića, …. svima vama je prolazno vreme davno bilo prolazno.ŽALOSNO JE ŠTO TO NE VIDITE, ….

  4. @ Bakcinali, zar ti nije skupstina nelegitimna. Prazna, jednostrancka i tu ces videti nekog. Ovog asvalt majstora pozdravi.

  5. Hoćete li konačno objaviti radove profesora Pajtića na osnovu koih je izabran u zvanje.

  6. U pravu ste Bojane. Ovo što taj tip sa titulom predsednika radi polupismenim glasacima graniči se sa ludilom
    . Taj čovek prekrši Ustav svakog dana pet puta. Da u ovoj zemlji postoji samo jedna institucija koja sprovodi zakone, on bi odavno bio uhapsen.

  7. Ako nije jednopartiski sistem, a koliko partiski sistem je?Prosli bojkoti opozicije su ta cena ovakve vladavine.Bojim se da ce i sledeci sastav Skupstine dobiti isti saziv i istu sliku jer opozicija je pocepana,i svaki dan ima novog protiv kandidata Aleksandru Vucicu.

  8. Pajtić će da presvisne što je sada niko i ništa jer je odavno otišao u zaborav kada je reč o politici.

  9. Reče Pajtić, koji je vladao Vojvodinom sa jedva 5% podrške, više od dve godine, i koji nije hteo da raspiše izbore do poslednjeg sata, toliko mu se zadnjca zalepia za fotelju.

  10. A sta si ti, Pajticu? Znas da iznosis svakakve gluposti za predsednika, nista drugo ti ne ide od ruke. Ali polako, doci ce kraj i ovome.

  11. A vi mislite da možete bolje. Kako da ne. Samo mozete da zavidite profesionalcu u svom poslu. Nema boljeg,nema jačeg.

Ostavite komentar


Politika

Kako se Vučević “dovukao” do mesta premijera: Reakcije na izjavu predsednika Vlade da povređeni radnici u Slobodi Čačak nisu radili u poslastičarnici 10

Kako se Vučević “dovukao” do mesta premijera: Reakcije na izjavu predsednika Vlade da povređeni radnici u Slobodi Čačak nisu radili u poslastičarnici

Nakon što je radnik u fabrici „Sloboda“ u Čačku povređen usled ekslopozije, pre dva dana, a premijer Srbije Miloš Vučević izjavio da je to očekivano jer radnici u namenskoj insustriji “ne rade u poslastičarnici”, nespokojstvo i strah velikog dela javnosti ispostavili su se kao dominatno osećanje zbog neodgovornosti čoveka koji zauzima najviše pozicije vlasti i trebalo bi da bude zapravo najosetljiviji, odnosno da se zauzme za utvrđivanje odgovornosti, kako se takve greške ne bi ponavljale.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.