Palma pozvao dr Milića da se dogovori sa vladajućom strankom

Ostavite komentar


  1. Izgubice krdibilitet i ponos ako pridje SNS-u. To Palma ne razume jer nikada nije bio dosledan!

  2. Da dodju u Jagodini i vide kic,laz i prevaru.Putevi ko u Palestini,vodovod ne postoji na samo nekoliko stotina metara od akva parka,o ucenama i platama da ne pisem.Palma je jedna velika prevara za ostatak Srbije ali Jagodinci znaju sve (ne)dela ovog boea kao i kako dobija izbore u Jagodini.

  3. Palma je gluplji nego što izgleda, a izgleda glup za medalju. Zlatnu, Olimpijsku. Prvo mesto, van svake konkurencije u glupaštvu.

  4. Za razliku od tebe gos Palma Dr Milic je visoko obrazovan skolovan karakteran i gospotin takvi kao ti i u SNS njemu netrebaju bas nizasta.

  5. „Kupujem, prodajem, oduzimam i dodajem“. E Cane, Cane, bas tako.

  6. Ма шта ће ти бре Милић,па њему није Бетовен свирао на свадби као теби.

  7. Kako tako veliki autoritet u društvu Palma seljačina, nešto najgore u srpskom narodu, da poziva ozbiljnog čoveka doktora da se proda silama mraka i zla.

  8. U Jagodini prikljucak na vodovod 400 evra za Palmine glasace a 2000 za ostale. Eto tako on domaćinski radi.

  9. Gospodin Palma poziva doktora da se dogovorisa SNS kako se narod nebi delio a nevidi da je aktuelni predsednik narod od dolaska na vlast podelio na njegove i one druge koji nezasluzuju da zive jer ga ne podrzavaju. Prdsednik treba da bude predsednik svim gradjanima poput Tome koji je radio svoj Ustavom propisan deo posla a ovaj hoce sve i svuda one i predsednik,premijer,ministar,predsednik opstina,lekar,jednostavno sve to smeta postenom narodu a odgovara ulizicama a doktor iz Nisa nije od tih zato je i istupio iz te i takve stranke.

  10. g. Markovicu vase pominjanje Hipokritove zakletve nije primereno politickom delovanju, nemojte mesati babe i zabe niti se slaze niti sluzi bilo cemu osim vasem razmisljanju kako unaprediti vladavinu u Nisu a ne promeniti nista. Pametno. Ziveli

  11. Jel to Palma samostalno rešio da bude glup, ili je samo glup po naređenju onog čiji je glasnogovornik ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.