Palma javno optužio Sašu Jankovića za ubistvo

Ostavite komentar


  1. Kako je moguce da se u zemlji dozvoljava ovakva retorika? To sto se desilo pre 25 godina, bez skrupulozno se koristi u dnevnim obracunima politicara. Pa sta je radila policija i sudstvo svih 25 godina, ako je tako kako se tvrdi? U kojoj to zemlji moze ovako diletantski da se vodi politika? Muka i beda!

  2. Gospodin Palma bolje da objasni svoje veze sa Arkanom i da li je tamo gde se on školovao za biznismena bilo nekih mrtvih a mogao bi i da objasni kako je uspeo da pola gradskog budžeta potroši nezakonito.

  3. Ovo je i od Palme neprimereno , nekorektno i verujem zlonamerno a laž može da bude kao istina . Mnogo sam i sam očekivao od D.M. a ne da staje ljudima na muku i ako je istraga okončana odavno. Sramota ,sramota,sramota i šta drugo reći Palma će u političku penziju ako ovako nastavi. Ja sam ga podržavao ali neznam mislim da smo završili!

  4. sram te bitango ,proterao si me iz Srbije i Jagodine zloupotrebom tvojih korumpiranih Sudija i ti ces ovom Agnetu BIA Jankovica da ga uptuzujes da je on nekog UBIO. Ista ste banda i ti i on .. on zastitnik gradjana ,cuti kad proganajju politicke protivnike ,doveli ste ga ucenjenog ,zato sto mu j epoistolj slucajno opalio .i sada malo mao paga podsecate …..i da jeste nekog ubio to je zakonski ZASTARELO .Nevolim kada se ljudi ucenjuju pusti ga Palma ,sad radi kao i tada za BIA , MORA DA GLUMI OPOZICIONARA TEBI I DACICU ,da narod misli da ima opozicije ,a nema ,sve je ovo jedan rezim koji promovise siromastvo ……dno na …POZDRAV od proteranog disidenta iz Republike Mkaedonije ……ja koliko znam Mafiji niko nije smenjivao n izborima ,a to isto vazi za Palmu ,to je Mafija koja je preuzle Drzavu ,posledice su po narod jasne ,rintajte za 250 eura u Jagodini i cutite ,mada u Jagodini nema Mafije to odgovorno tvrdim !!!! kava je Palma Mafija ……nikakva ,obicna budala ni nista vise

  5. Nisam se dugo oglašavao na ovom portalu.Da li ,otkad je Panović smenjen i Vas uredjuje ekipa iz Beograda, ili ispostava iz NS? Pola novina Vam je kao objektivno,pola informerovština….Čemu značaj Palminim blebetanjima.!?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.