Palma: SPS je kao Đoković, što je stariji to je bolji 1Foto: N1

„Ne zato što je ja lično poznajem, ali od Slavice Đukić Dejanović nema spsobnije osobe u Srbiji, da bude ministar prosvete. Ona ima najveće iskustvo, neophodno kako bi se pomoglo prosveti u ovo teško vreme“, rekao je Dragan Marković Palma, šef poslaničke grupe Jedinstvena Srbija, najavljujući da će njegova poslanička grupa podržati izbor nove ministarke.

Objasnio je Palma kakoje Đukić Dejanović uvek spremna da pomogne.

 

„Ja dam njen broj i ljudi je zovu iz cele Srbije i znate šta ona kaže? Neka krene odmah. I takav čovek i takva dama treba građanima Srbije da pomogne prosveti, naravno u okviru budžeta i onoga što se naša koalicija dogovori sa SNS“, rekao je Marković.

Imao je samo reči hvale i za lidera SPS Ivicu Dačića. Rekao je kako ga svuda u svetu svi pitaju samo kako je Ivica. Dok ga je Palma hvalio Dačić se zadovoljno smeškao.

„Neko je rekao eto SPS 33 godine na vlasti.  Pa oni su kao Novak Đoković. Đoković ima 36 godina. Sve što su stariji oni su sve bolji. Ja putujem često po svetu i šta mi kažu – „kako je Vučić, šta radi Novak Đoković i kako je Ivica Dačić“, rekao je Palma i dodao da će njegova stranka podržati sve tačke dnevnog reda, iako se nije mnogo bavio onome o čemu se raspravlja.

Govorio je o svojim putovanjima, poslovnim uspesima, ali i šta on čini za Jagodinu.

„Mi treba da izglasamo danas i da se da po 10.000 dinara deci do 16 godine. Svako iznenađenje za decu i porodice je pozitivno iznenađenje. Ja to radim godinama u Jagodini“, rekao je Marković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari