Palma: U Vladi najmanje pet ministara koji ne zaslužuju ni kafu u njoj da popiju

Ostavite komentar


  1. A Palma odavno zaslužuje zatvor
    Čijim se to on parama razmeće, zajedno sa Dacicem i SPSom
    Užas jedan

  2. 2001 njegova tadasnja stranka podrzala vladu Z.Djindjica,pa je onda sadasnja njegova stranka podrzavala redom sve Tadica,Kostunicu,Tomu i sad AV. Pa bih ja njega da pitam, kakva je to politika kad se samo, i uvek podrzava samo onaj koji je na vlasti?????

    1. Ne zaslužuje NIKO, od prve predsednice vlade, sve do jednog, prevaranti, prodavci magle, stidite se svi, komplet. O predsedniku, da i ne govorimo, da je on dobar bili bi i ministri ovako…duplo golo.

  3. Jel si probao da dovedes J.S. Baha i Elvisa Prislija u odmaraliste “Potok“????

  4. Кад и Палма критикује СНС онда су они стварно дно дна.

  5. Hahaahhaha u jednoj emisiji pitao jorgovanku : “koliko ste ordibnacija otvorili??“ a ona:“ gospodine ja sam doktor ekonomije“ Hahahahahhaha

    1. čekaj , smeješ se za orbidnaciju ili za doktora… meni je ovo drugo još smešnije, Jorgobanka – DOKTOR……

  6. Evo ministar Djordjevic apsolutno nije rascistio ni sa jednim kriminalnim Centrom za socijalni rad, nije uradio nista a ima crnogorskog penzionera koji je ucestvovao u stvaranju te kriminalne strukture za savetnika, a njegovog rodjaka za nacelnika inspekcije, cija zena je takodje tu. Imao je sansu a ni jedan centar nije rasturio i nije pokidao mrezu kriminala u socijalnom radu u ministarstvu. Djordjevic mora zbog toga da leti jer nije radio u interest gradjana nego u interest.socijalne mafije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.